elbette doğrudu diyorsun Ahmette smarta ortak olman mantıklı görünsede ortak iş sonuçta dükkan felanda degıl araba huzursuzluk çıkabilir :confused:
Printable View
iş güç okul aynı olduğundan ve olacağından , ayrıca kısa bi süre için bineceğimden sorun olacağını düşünmüyorum.Ortamımız aynı (daha doğrusu onun pek bi ortamı yok:D ) ve üni1. sınıftan beri aynı saatlerde gidip geldik benim arabamla.4senedir okul gidiş gelişlerinde benim arabaların mazotu ortak ödedik...İş te aynı yerde olacağından ev-iş arası yine aynı arabayla gidicez.Yani başka bi arkadaş olsa tabiki oturur uzun uzun düşünürüm ama sorun olacak bi pozisyon yok yani bu arkadaşla ortak araç almamda.
Bence eğer dediğin kadar iyi anlaştığın bi arkadaşınsa zaten senin elinin altında kendi arabanda var o olmasa yine sıkıntı olur ona lazım sana lazım falan derken ama böyle olunca smart a ortak girmek mantıklı gözüküyor.
yani dediğim gibi o konuda tereddüt etmiyorum.Yoksa yüzeysel düşünüldüğünde samimi herhangi bi arkadaşla çevre farklı olur , iş farklı olur , ev mesafesi farklı olur..Derken iç hepten boka sarar ne kadar iyi olunsada.Ki zaten o da kendi başına alabilecek durumda değil şu an (hem maddi olarak , hem de şu an araba sürmeyi hiç bilmediğinden ve ehliyeti olmadığından..., yani o öğrenip ehliyet alana kadar istemesede bende olucak:D ) evlerimiz de yürüme mesafesi max 5 dk..bu teklif üzerine benden çok o istedi zaten.
ben olsam s13 alırdım stock gazlardım full. :)
verdiği japon f16sı zevki paha biçilemez ama :)
Konu dışı olucak ama iç mimarlıktamı okuyosunuz?
evet içmimarlık son sınıf. haliç üni.
vay be , 2 ay geçmiş arayışın üzerinden , smart falan ne enteresan arabalara baktık zamanında:D
Arkadaşla bütçeyi birazdaha yükseltip bi c2 vtr aldık.Kazası falan yok temiz bi araç.C3 ten alışıktım zaten herşeye , tek fark debriyaj olmadan manuel kullanma hissi ve tüketim:D
Birlikte aldığımız arkadaş ta daha ilk gün bi kere anca oturabildi direksiyona garibim , onun harici hep bende.:D Zati sürmeyi bilmediği için şikayetçi de değil , tüketim bi dizelden sonra fazla tabi ama geçici bi süreliğine full stock sakin sakin kullanacağım için yapıcak bişey yok.Hiç değilse araba almış olduk diğer arlternetiflerin yanında(smart , daihatsu yrv.turbo vss), mutluyum huzurluyum:D
ahmet sende amma sıkıntılı çıktın arkadaş :)
Al sat al sat her birinde ne yapsam diye sıkıntıya gir..
Bence sen full akbil al aradada mercedese bin. Yoksa bu işin sonu gelmiycek :)
okula başladığımdan beri 5 kere araba değiştirmişim , bi seneden fazla binemiyorum bi arabaya:D Ama mercedeste kararlıyım , çocuğuma bırakıcam:D
Jetta TDI DSG al:D
ahaha :D evladına akvaryum olarakmı birakican :hehe:
dayatsu bi yerde mantıklı az yakar
hem aşırı beslemeli simart tan daha iyi olur :)
tabi adam comfor'a alıştı :D
şimdi beğenmiyo :) bence en yakışıklı ucuz ve güzel eşşek corsa C
artık dti - cdti bilmem
arkadaşlar , son postu okumamışsınızdır diye ilkinide editledim araç alındı diye , daha hala ortak araç alma , şunu al bunu al diye yorumlar geliyo , nereyi okuyup yorum yapıyorsunuz anlamıyorum ki :D:D