|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: d4d-gti
|
arkadaşlar , ABD'den alınacak Iphone 4 ve Iphone 3GS'i burada kullanma açtırabilmek için hangi versiyonunu almak/almamak gerekir?Yurtdışından gelecek telefonları hesap makinası olarak kullanmamak için bunu detaylı olarak bilmek gerekir diye düşünüyorum.
Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim... __________________________________ maf
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
versiyonu 4.0.2 olanlar hali hazırda simlock mevcut, ama onu bulmanız biraz zor olacaktır diye tahmin ediyorum.
Benim size tavsiyem versiyonu 4.1 olsun baseband da 02.10.04 olsun. Simlock yapılırken versiyon değilde baseband önemlidir ![]() düzenleme: size önerdiğim versiyonun henüz simlocku yoktur ama tahmini 10gün içinde çıkacaktır. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Dostum 3GS benim işimi görür fazlasıyla.Hem beyaz almamda mümkün.ancak Abd de halen bulunabilir mi bilmiyorum.
4G içinse başlık altında aldığım bilgiler dahilinde hareket edeceğim. __________________________________ maf
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
evet 3gs işinizi görebilir ama ben olsam 4 alırdım
Benim gözümde piyasadaki en iyi tel ve 3gs den çok çok farklı.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: BMW X1 / VW POLO GTI
|
USA daki iphone lerın hepsi locked geliyor TR de jailbreak işlemi gerekli vede telefonun ömrü boyunca öyle kalacak apple update lerini yapamazsınız appstore u kullanamazsınız..
Yalnız UK den alınan telefonlar unlock her hatta çalışabilir ve legal durumda fiyatları aynı imkan varsa mutlaka ve mutlaka UK tercihi olmalı.. |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
![]() Şimdi öncelikle jailbreak işleminin kartla alakası yoktur, JB app store da ücterli olan programları crackli halledi ile yüklemeniz sağlar. Şu anda iphone 4ümde JB yüklü ve app store dan istediğim programı kuruyorum ![]() Sim kilit olayına gelincede o işlemin adı da Unlock, Evet şu anda 4.1 iphone 4lere unlock yok ama 20kasım civarlarında 4.2 çıkıyor ve çıktığı gibi 4.1in unlocku piyasada olacaktır. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
bu konuda bende birçok arkadaş gibi simlock ile JB karıştırıyordum.Teşekkür ederim.
Peki şu şekilde sorayım ABD den ilk gördüğünüz yerden aldığınız tesadüfi versiyonlu bir Iphone'un burada kullanımının imkansız veya kısıtılı olma durumu var mıdır?(4.1 ler içinde çıktığına göre tahminim 4.2 hariç tamamı için problem olmuyor!) __________________________________ maf
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: VW
|
![]() app store u istediğin gibi kullanabilirsin, kredi kartınla legal olarak program da alabilirsin. apple updatelerini yapabilirsin. yeni update çıkınca hemen yüklemicen, google dan araştırıcan unlocku olan bi update ise o zaman yüklicen. ha tabi jailbreak denen şey telefonu bi aptal ediyo bazı updatelerde yada eski modellerde (işlemcisi zayıf olanlarda) orası ayrı en temizi kendinden kilitsiz telefon almak orası ayrı |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
şu anda alacağınız tüm sürümler idealdir. Yalnız 24-25kasım civarı gibi 4.2 almayın sakın
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Yanlış diyorsunuzda neresi yanlış ?
Pc ye iphonu bağlıyorsunuz itunes çıkıyor, legal bi şekilde update leri yapabildinizmi yook appstore u kullanabildinizmi yook kimse usa dekileri yapamazsınız demediki jailbreak le hiç olmayan şeyleride yaparsınız da crack yapmak lazım jailbreak lazım bla bla.. UK den temiz temiz çalıştırırsınız aksi durum ? l |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
![]() yazdıklarına sırası ile cvp veriyorum, eğer bana güvenmiyorsan nette araştırabilirsin 5dk ını almaz ![]() Şimdi iphone bağladık pc ye itunes çıktı mı çıktı, diyelim 4.2 var yükleyemem mi istesem yüklerim tabiki Yüklersem 4.2 için unlock yaparım olur biter bu kadar basit ![]() Appstore şu anda kullanıyorum ve telefonum JB'li diyorum, yalan mı söylüyorum ? JB ve crack zaten aynı şeyler ayrı ayrı yapmaya gerek yok. UK'den telefon alsam app storedakileri ücretsiz yükleyebilecekmiyim ? yook Aksi durum ?
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
![]() birkaç sorum daha var.yakın zamanda uğraştıysan fikrin vardır; 1)Peki pasaport dışında imei kayıt ettirmenin günahı nedir? ![]() 2)JB için yaklaşık fiyat nedir? 3)Simlock için yaklaşık fiyat nedir? Oradan alacağım fiyatın üzerine bunlarıda koyarak hesaplamak lazım.Buradaki rakama patlayacaksa anlamsız olacak oradan almaya çalışmak.... __________________________________ maf
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
JB'li ve unlock'lu telefonla versiyon updatelerini dikkatli yapmak gerekli. Onun disinda application'larla ilgili bir sorun yok istedigin gibi update yaparsin, istedigini yuklersin..
Ben de yazayim daha ikna edici olur dedim
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
![]() JB ve unlock'u ucretsiz evde yapabilirsin, detayli anlatimlar internette yerini aliyor
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: VW
|
paralı bişey değil telefoncuya yaptırırsan bişeyler alır tabi de bilgisayarına need for speed kurmayı becerebilen herkes yapar jailbreak işini
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
Pasaport kaydı için sitelerde haklarını satanlar var 100tl civarı, JB ve unlock ücretsiz aslında ama bazı üçkağıtçılar 100tl gibi bir rakam istiyorlar Sen telefonu al ben yardımcı olurum o konuda sana
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
![]() Tamam senin telefonun jailbreak li aksini kim idda etti ![]() UK den alırsan jailbreak yapmana gerek yok ok ? UK den alırsan aynı şey unlock yapmana gerek yok ok ? USA den alırsan kilidi açtırman gerekli ok ? Hayır anlatmaya çalışıyorum inatla aksini söylüyorsun usa dan alınan telefonların kilitlerini açtırmanız gerekiyor yeni update olsa bi daha açtırmanız gerekiyor veya netten illegal olarak kendiniz yaparsınız yahu 2 senedir 3g kullanıyorum ... Hakketn anlaşamadık ama gerçekten farklı şeyler söylemiyoruz bi ortak noktada buluşsak
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
__________________________________ maf
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Varbişi :)
|
evet ikinizde aynı şeyi söylüyorsunuz ama Eworen açılaması eksik ve aydınlatıcı olmadı ilk başında ondan yanlış anlaşılma oldu sanırım. ama sonuç olarak biriniz sağ kulağı sağdan diğeriniz sağ kulağı soldan tuttunuz
__________________________________ Şehitlerimizi unutma! Unutturma! |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |