|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 2012 1.3 Mjet Linea..
|
2-3 günlük ufak bir tatil düşünüyorum kıyıköye gitmiş olan varmı?
__________________________________ Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Buldu :)
|
Valla paşam ben iki günlük plan yaptım gittim ama ilk günü bitirdim ertesi sabah geri döndüm
Daha fazla yazmaya gerek yok zannedersem . __________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
ben gittim, çok büyük bir yer değil ancak doğası güzel. balık rest. var, taze balık yersin.
benm tavsiyem çatalcanın arkasından köy yolların dan geze geze git. (aracın yere yakın değilse!) onun dışında oradan daha ileride iğneadayı da gzeip görebilirsin.orada dubnisa mağaraları ve longoz ormanlarını gezebilirsin. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 206 xs
|
Bizde bir bayramda gitmiştik,öyle umduğumuz gibi bir yer çıkmadı daha güzel yerler bakmanızı öneririm.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
sakınnnnnnnnnnnnnn
kanka gittim bi heves yarım saat sonra çıktım geri geldim ![]() doğru ağvaya yavrım
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Ford
|
Vay vay vay.. Kaçak etciler bir bir düşüyor..
__________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|