Arkadaşlar versiyonu güncelledim ve telefondaki bütün rehber, sms, bbm listesi hepsi gitti backup ta almadım nasıl kurtarabilirim telefon hafızasını geri ?
Arkadaşlar versiyonu güncelledim ve telefondaki bütün rehber, sms, bbm listesi hepsi gitti backup ta almadım nasıl kurtarabilirim telefon hafızasını geri ?
iyi olmuş sanadönüşü yok kanka ahaha
![]()
güncellemeden önce yedeklemeniz gerekiyordu telefonunuzu..eğer yedekleme yapmamışsanız geeçmiş olsun..
Bildiğim kadarı ile backup almadıysan geri dönüşün yok.
Konuyla alakalı değil ama versiyonu nasıl değiştirdin? Ne yükledin? Yüklediğin versiyonunun önceki versiyonla farkı nedir?
geçen gün bende güncelledim ben az daha tlf dan olacaktım
çok şükür en son sürümlerle tekrar aktif edebildim
Update edenler OS 6 ya mı geçti? Ne farkı var bir önceki sürümle? Bilen varsa ve cevaplarsa sevinirim
abi bu sürümün tam versiyonu değil.ozellikle interten tarayicilari cok hizli calisiyor, sarj durumu duzeldi denilebilir, 36 saat dayanmayan batarya simdi 48 saate yakin gittiği söyleniyor, kullanimi gayet basit, ancak dokunmaktik ekranlar baz alinarak yapilandirilmis bir isletim sistemi oldugu icin menu gecisleri biraz can *****I olabiliyor, surum ise su anda leaked oldugu icin bu tip eksiklikler var.yakinda resmi surumlerden birinde bu eksiklikler sanirim giderilecek.
bende tam versiyonun cıkmasını bekliyorum öyle yükleme yapıcam.
OEM+
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)