|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: volvo s80 2.0t
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34752141/detay
bakırköy tarafnın aracı sanırım tanıyan kimse varmı takas istiyoruz evveliyatını bilen kimse varmıdır forumda? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
3 4 ay önce aynı renk aynı model jantlarına varana kadar aynı bir cabrio anadolu yakasında satıldı ve araba bildiğin bitmiş ok'e dönüyor durumdaydı.Bu o olmasın? Hatta klima yoktu araçta
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
yıllarca bakırköyde gördüğüm sarı bir cabrio vardı top power direksiyonlu falan aynı jantlardan vardı , son halleri çok kötüydü eğer o araç ise
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: clk200k
|
hocam sizin aracınızın bir sıkıntısı varda elinizden takasla çıkarmaya mı çalışıyorsunuz??
yaptığınız sorgulamalardaki araçlarda piyasasına göre nispeten ucuz ve takasa evet diyen araçlar gördüğüm kadarıyla. muhtemelen onlarda ellerinden bir şekilde çıkarmaya çalışıyorlar. bu yaklaşımla temiz düzgün bi araç bulmanız zor naçizane tavsiyem aracınızı 1e 2ye bakmadan elinizden çıkartın ondan sonra araç arayın |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
cabrio zevkini alalaım istiyoruz satarkende zararımız olmadan yaza hatta kar ile satarım o yuzden cabrio olsun istedim bi kaç ok diyen var takasa bende taımadıgım ıcın soruuyorum forumda geçen gun cekme koyde baktık ustaya gerek yok ne oldugu barız bellı çok anlamadıgımız helde çözdük aracı donduk gerı ben m3 lerede takas yolluyorum ama anlasamıyoruz ayrı konu
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Hayırlısı olur inşallah.Eğer bu araç bizim bahsetiğimiz araç ise Çekmeköy'deki gibi biter bu hikayenin sonu
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
kısmette varsa en güzeli olsun
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: a3 2.0 (8P)
|
kaput ve farların arası çok ayrık geldi,birde böbrekler.bir tuhaf ama bana mı öyle geldi bilmiyorum sanki onden ciddi bir kazası var ama düzgün toplanamamış gibi.sizi yanlış yönlendirmek gibi olmasın ama fotolardan durumu pek iç açıcı gelmedi.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
yok yanlış yönlendirme olamaz aksine faydası olucaktır sağolasn dediğim gbi anlaşırsak bana 15 e gelmiş olucak araç ufak dokunuşlarla batan yerler düzeltilip hem cabrio yada binmiş oluruz hemde yaza ii fiyata da satabilirim haşat oğlu haşat çıkmassa araç ...anlaşamazssak yada bitik çıkarsa araç gelişmeleri yazarım buraya ilerde düşünen arkadaşlara da belki faydası olur...
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: clk200k
|
inş gönlüne göre bulursun, kolay gelsin
|