|
|
#1 | |||
|
TechTurkey
|
Bu bayram bir yere gitmeyeceğimden 9 günü değerlendirmek adına 2 maket alayım dedim. Altta fotoğraflarını göreceğiniz makete 5 gün önce başladım ve az evvel bitti..
Bunun dışında bir de Calsonic İmpul GT-R var, kısmetse ona da yarın başlamayı planlıyorum.. Kademe Kademe Tamiya 1/12 Telefonica MoviStar Honda RC211V'03 Yaklaşık 150-200 parçalık bir model, tüm boyamalar bana ait. Özellikle motor üzerindeki honda yazısı ve fren kaliperleri üzerindeki brembo yazılarının boyamaları esnasında gözümden kan aktı desem yeridir.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konu altında ilgilenenler kendi modellerini de ( Die castler hariç ) paylaşırsa sevinirim. Keza bu model harici daha önce yaptığım Evo, Skyline, Supra, 206 WRC , S-2000, 2 adet subaru, Burago Viper, Burago Diablo, Burago 1961 Jaguar ve Tamiya Tırda araç koleksiyonum dahilinde mevcut.. Son Düzenleyen Evrenoz; 16-11-2010 21:11. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
|
İlk mesajdaki motorsikletten sonra aynı anda aldığım CALSONIC IMPUL SKYLINE GT-R 'a başladım. Genel olarak motorsiklete nazaran daha kolaydı. Lâkin kaporta kısmı ve görülen alan fazla olduğundan sprey boya kısmı biraz zorladı denebilir.
Kısmen de olsa aşama aşama yapım fotoğrafları.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
evren abi ellerine sağlık elim yakışsa bende böyle şeyler yapmak isterim ama
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
TechTurkey
|
Teşekkür ederim, Büyük parçalı ve parça sayısı az modellerle başlayabilirsin. Sabrettiğin sürece ( ufacık bir parçada 4-5 ayrı boyama yapılması ve her boyanın kurumasının beklenmesi, parçaların yapıştırıldığında kuruması ) yapılamayacak bir şey değil. Boyama tekniklerini de yavaş yavaş öğrenirsin. En büyük olay "başına oturdum, bitirmeden kalkmam" dememek. Son Düzenleyen Evrenoz; 01-12-2010 18:50. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
dün arabanın lastiklerini yıkayayım dedim sonra dedim dur dışınıda yıkıyım dur içinide süpürgeyle çekiyim dur cilada yapıyım parlasın başlayınca duramıyorum bende nerde satılıyo bunlar peki abi?
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
TechTurkey
|
Bağdat caddesinde kızıltoprağa inerken var, bir de fulyada göbekte bir dükkan var. Benim gibi kıçını kaldırmaya üşenirsen aşağıdaki adres var. ![]() http://www.modelizmo.com/ana_sayfa.asp |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
|
|
|
|