kesinlikle :D:D:D böyle bişey olacağı kesin :D:D
daha eklemedim,işleri bitsin stickerların, öyle ekleyeceğim :)
Printable View
Hayırlı teskereler kardesim ;)
Su 12 TLni de veriyim gitmeden, askerde kötü anma bizi :D
Hayırlı teskereler :)
Mali asker gecesi yapmıyacakmısın. Şöyle bir toplanalım kardeşim. Uğurlama spec :)
Ciddi diyorum yaa. Bi toplansakta son bi görüşsek.Allah yardımcın olsun. Bende manisadaydım. Ama kırkağaçta.
hayırlı teskereler şimdiden
Hayırlı Teskereler JiDieM'ci çocuk seniii :D DAAAAADADADADADAAAAA BIZZZZZZZZZZZZZ PAT BIZZZZ :D
Hayırlısıyle gitte gel bro :cool:
hadi hayırlı teskereler milletin agzına bakma askerde yok oyle yok soyle dıyenlere kendı ısıne bak derim tavsiyem :) güle güle gider güle güle gelirsin inş.
hayırlı teskereler mali hayrlısıyla git gel kardeşim sağ salim.
hayırlı teskereler kardeşim
Hayirli teskereler Sağ Sağlim gidip gelirsin İnşallah
Allaha emanet ol abi Hayırlı teskereler :)
Ordaki Asker arabalarınada bi Sticker Spec yap :D
hadi bakalım sağ salim gidip gel inş.kardeşim sıra sende :)
adam askere gidiyo hala stickerla uraşcam diyoo yaa askerdeyken s2000 alıcan demi :D hayırlı tezkereler yawrum gitmeden görüşücez :)
mali kardeşim hayırlısıyla git hayırlısıyla gel...
15 OCAK 2011 - 1. PİYADE EĞİTİM TUGAY KOMUTANLIĞI / MANİSA/ MERKEZ :) 13ünde buradan çıkacağım denizliye gideceğim orada akrabalardan helallik aldıktan sonra manisaya geçeceğim
gidiyo benn diyordun harbi şuan gidiceğin kesinleşti...
allah hayırlı komutanlar nasip etsin.
Facebook sensiz ne yapacak Mali ?
Kardeşim sağlıcaklaa git sağlıcakla gel
Sağ Sağlim Git Sağ Sağlim gel Mali
Hayırlı Teskereler Mali :(
hayırlı teskereler mali..
Sen küçükkende askere gitmeye böyle hevesliydin Mali:D
herkese çok teşekkürler :) evet faruk öyle yırtınıodum :D ta ki sülüsü alana kadar
allah hayırlısı ile gidip gelmek nasip etsin peygamber ocağı farklıdır tadını yaşamak gerekir selametle :)
hayırlı teskereler malii
Hayırlı teskereler mali. Sağlam git sağlam gel.
Hayırlı teskereler MALiiii :)
Hayırlı teskereler olsun kardeşim..Allah'a emanet ol
vay be mali. sensiz roll.in hiç tadı olmayacak. :D
13. bölük mesleki bölüktür sanırım sen de ulaştırmacıydın. kısa sürecek acemi birliğin. yemekhane 13. bölüğe yakın olduğu için karavanayı fazla taşımayacaksınız. tugay iştima alanına yakınsınız yoldan geçen insanları görürsünüz. çarşıya çıkma fırsatın olursa fiyat sormadan yemek yeme sakın manisa kadar kazıkçı esnaf görmedim. ( istisnalar hariç) yemekte bol bol mesir macunu verirler tatlı niyetine. :D saçlarını gitmeden kestir çünkü nizamiyeden girdiğin anda altından yağ damlayan bir makine ile koyundan beter kırkıyorlar adamı. sonra bot kamuflaj don çoraplarını alıp üstüne geçirdiğinde bir aynaya bak bakalım aynı şeyleri mi hissetmiş olacağız seninle. :D doğu babatı fark yapmaz önemli olan nasıl geldiğindir.
GİTTİĞİN GİBİ GEL KARDEŞİM.
hayırlı teskereler dilerim..
Hayırlı teskereler iddaa'ya devam :D
hadi bakalım malicim hayırlı teskereler
herkese çok teşekkür ederim :)
Hayırlı teskereler kardeşim. Allah burnunu kanatmasın.
Hayırlı Tezkereler ,
Sağ Salim Gidip Gelirsin İnş. :)
sülüste MUV ÖZELLİĞİ: TKR.ARÇ.SÜR.ER yazıyor :D umarım iyi bişeydir , MAN falan vermezler inş :( verirlerse yardırking askerde de devam :D:D
manisadan kıbrısa gidersin yüksek ihtimal hayırlı teskereler şimdiden:)
Hayırlı teskereler...
Hayırlı teskereler abi..
arkadaşlar stckerleri maliiden teslim aldım p.tesi itibariyle stcker ihtiyacı olana yardımcı olmaya çalısırım.
evet beyler stickerdan sorumlu devlet bakanı artık serkan abi :) stickerlara şuradan ulaşabilirsiniz
http://www.facebook.com/Malii?v=wall...31242700221057
Foruma artık giremeyebilirim, usta birliğinde çarşı izinlerinde ya da en yakın dağıtım izninde belki girebilirim :) bana yardımı olan olmayan herkese çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin kendinize çok iyi bakın :)