Hayırlı teskereler...
Printable View
Hayırlı teskereler...
Hayırlı teskereler abi..
arkadaşlar stckerleri maliiden teslim aldım p.tesi itibariyle stcker ihtiyacı olana yardımcı olmaya çalısırım.
evet beyler stickerdan sorumlu devlet bakanı artık serkan abi :) stickerlara şuradan ulaşabilirsiniz
http://www.facebook.com/Malii?v=wall...31242700221057
Foruma artık giremeyebilirim, usta birliğinde çarşı izinlerinde ya da en yakın dağıtım izninde belki girebilirim :) bana yardımı olan olmayan herkese çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin kendinize çok iyi bakın :)
Allah'ın izniyle git..Allah'ın izniyle gel :) Benimkileri göndermedin ama olsun :D Serkan abiden alırız artık :D
hayırlı tezkrelr karbon kng :D
hayırlı tezkereler yerimi ayırt 1 ay sonra bende geliyorum bu arada araba nolcak panpa :hahaha:
kardeş hayırlı tezkereler :D hayırlısıyla git gel asker harçlığını çıkartırız ;)
Hakkında hayırlısı olsun mali tez zamanda bitirip gelde sıradakilere gitsin :D
hortingen olacak ama acemiliğim bitti. simdi çanakkale/geliboluya gidiyorum,her söyleyişimde gurur duyuyorum :)
hayırlısı olsun bu taraflara düşmüşsün en azından...
teşekkür ederim evet bu tarafa düşmem iyi oldu, aynen serkan abi kıbrıs cok ıstedım ama kıl payı kactı :D
Hayırlı teskereler :)
kankam kıbrısta,haftada 3 kere carsıya cıkıyor :D oralar sıcak oldugundan tshırtle gezıyor , anlattgına gore kıbrıs da cennetmıs :) ama gelıbolu da ayrı bı cennet tabıkı
su yok diyorlar kokmakmı istiyorsun leş herif :D
bi susuz bi sulu yerı varmıs aman neyse sonucta gelibolu cıkabılecek en guzel yer bence :)
hayırlı olsun güzel yere düşmüşsün ;)