ya kardeşim bugün gidemedim k. bakma bankalarda sıra beklemekle geçti günüm ama yarın kesin gidicem
Printable View
ya kardeşim bugün gidemedim k. bakma bankalarda sıra beklemekle geçti günüm ama yarın kesin gidicem
inç farkını ne yapıyorsun abi ?
:D inç farkını yanak kapatıo olum zaten bunu şöle desen 45/14 ile 55/16 tamam o zaman inç farkı olur ama biri ince yanak dieri kalın yanak o zman olmaz şuan sadece göz yanılması var jant küçük olduğundan ve kalın yanak esnediği için sana daha basık mış gibi gelio
abi konumuz hangisi basık değil şimdi advanlara kıyaslarsak 14lerle daha düşük araba advanlarda 45-16 nasıl oluyor ?
ölçtünmü abicim?yani diebilirmisin advanlara göre tenekelerle 1 cm daha düştü diye?
Kardeşim mesaj attım adama cevabı aşağıda :D
Merhaba!
Son fiyat 650TL diyebilirim.Lastikleri üzerinde fakat 40000km yol yapmış lastiklerdir.Jantlarla beraber ücretsiz verebilirim.
Bir tanesinde hafif çizikler var,sanırım boyayla halledilebilir.Onun dışında kaynak vs. hiç bir sorun yok.Balansları yapıldı.
biraz bunulada uğraşmak gerek :D kendi lastiklerimi takarım o lastiklerle advanları uygun fiyata veririm...
haber çıkmadı mı mersinli dostlar :)
melih alsana işte kadıköydekini
mersinde ki kargoydu falan pahalıya gelicek yine
kargo ücretsiz abi kadıköydekide 650den aşağıya olmaz demiş. Kararsız kaldım onun lastikleri ne durumda acaba ?
abı gıdemedım bu aralar younum sınavlar fılan ama benım bı arkadas orayla samımı lastıklerde balonlar varmıs haberın varmı?
fatih yazmış adamdan gelen mesajı
lastikler 40bin km yol yapmış diyor , mersinde kininde biri balonluymuş
advanda ki lastikleri kullanırsın hiç olmadı git gör bak beğenirsen al bence
yavrum dersim var akşama olmasa gelirdim:)sen bir konuş bakalım
bence kadıköydeki abi?
mersindekini alırsan bi de istediğin gibi çıkmazsa kumar oynamış olursun kadıköydekine en azından git bi bak beğenmezsen alma ;)
sımdı yalnıs bılgı vermemek ıcın arayıp sordum arkadasımı 2 tanesınde balon varmıs
kadıköydekiyle 600e anlaştım akşama gidip bakıcaz beğenirsek alıcam advanların lastiklerini kullanıcam o lastiklerlede advanları veririz uygun fiyata :)
Melih kaçta geliceksin :)
fatih yalan oldum bugün ya :( babaanneden para alcaktım orda bu tarafta deilmiş karşıdaymış yarın bakıcam duruma haftasonuna kadar gelmehye çalışcam bakalım jantları aldım ama benimdir :D
Birtanede lastiklisiz var Bahçelievler'de 550 TL diyor.Kendime bu kadar jant araştırmadım :D
melih bizim burda bi jantçıda gördüm akşam sporuna çıkınca ayak üstü baktım resmini çektim kartını aldım ama fiyatı sormadım :D bi ara sor lastikler üstündeydi ama eskimiş gibiydi balon yok dedi
lastik park - kartal / istanbul bayii
eyüp doğan
0216 377 32 65
cep 532 395 29 38
arayıp sorabilirsin istediklerini
http://i946.photobucket.com/albums/a...01126-1919.jpg
ferhat çok sağolasın yarın bi arıyım bakalım ne kadar isticek :)