Egsoz filtre chipli 106,saxo,306 gtı varsa bizde gelelim :D
Printable View
Egsoz filtre chipli 106,saxo,306 gtı varsa bizde gelelim :D
Bol videolu kazasiz belasiz bir gece olsun arkadaslar
Çekirdek alıp izlenir bu konu :)))))))
varmı bana göre aracı olanlar 106 306 GTİ, GSİ, V-TEC deneyecek kimse bulamıyorum...:)
yanlış anlaşılmasın atar gider değildir ..aracımızı görelim :)
usta ıyı guzel yazıyosunda ne zaman bole cagrılar davetler yapıldı o gece her turlu olmazlar oldu ben denemelerın pm le yer mekan yapılmasından yanayımkı atasehırden kalkp gebze opette bulussan ızmıt gıseler cıkısında beklıyor abıler bayram sekerı ellerınde haberınız olsun
vay vay vay :) :) arkadaşlar Allah(C.C) kaza, bela, ceza, elem, keder göstermesin kimseye.. çok lezzetli bir konu olacağa benzer,muaynem yok bu bahanemi? belki değil ama yakalanacağımıda bilsem yarın inşallah gelmeye çalısıcam,söz vermiym ama inşallah gelmeye çalışıcam :) :)
Kankacim boyle bulusmalarin devamini TR'ye geldikten sonrada bekliyorum :)
madem böyle bir buluşma yapılıyor.. güzel bi kamera ile video çekilsn ve fotoğraflar çekilsin.. hatıra olarak kalıcı olsun
madem bu kadar atarlı video koyulmama muhabbeti olmasın gelemezsen burdan izliyelim :)
300hp civarı stock araba sahipleri gelin bi çay içelim, ille araba dolu değil diye evde oturmak mı gerekiyor,
stock e36-e46 m3, stock corvette vb...
Valla eğlenceli gece olucak gibi :) Yavaş araba olarak evden videoları izleriz inş... Allah kaza bela vermeden bol eğlenceli bir gece olsun...
Bu arada videolar için artık cep telefonundan başka kameralarda olsun ya :) Arabalara o kadar para harcanıyor Gopro gibi arabanın her yerine vantuzla falan takılabilen hd çekim yapan kameralardan kullanın tadına tat gelsin ::)
iyi eglenceler herkese :) fakat deneyeek yolu nasıl bulacaksnz cidden merak ediyorm :D 2-3 gündür karşıya gidip geliyorm mecburiyetten fena yollar trafik çok kötü ve şehri bilmeyen acemi şöför çok dikkatli olun
güzel video isteğine bende katlıyorm :D
yolların durumu sekonun da dediği gibi hiçte müsait olmıycak bence:)
+ olarak trafik polisleri bayram dolayısıyla yoğunlukta
o yüzden evimde TV keyfi yapaceğim :):)
keyifli bir gece olur inşallah :D bekliyoruz videoları. istanbulda olsam izlemeye gelirdim :(
irtibat no yazılsa 1. sayfaya ii olurdu yeni olan ilk defa gelecek arkadaşlar olabilir şahsen ben gelsem gelsem 1 gibi gelebilirim ve gelmeden bi alo demek isterdim boşa gitmiş olmayalım :) Birde vtec burak yoksa gelmem :D
Neden bulusma yerini yazarsınız ki foruma ? Gelmek isteyen herkese PM atılsa yer,afişe olmasak.
Blli olmaz kank yarın bi konusalım :D
kacta bulusuyosunz bızde gelmek ıstıyoruzda:)
asayiş berkemal mi arkadaşlar:) baskın falan var mı? bu saatten sonra gidecek var mı? durum nasılmış orada?
Çoğunluğun ataşehire varmış olması lazım ben 10 dk ye çıkıyorum.
kaç gıbı orda olursunz *? ataşehirde kaldık cucuk gıbı :D
Turbo tayparada yer varmı.