|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
Günaydın arkadaslar ebaydan ürün getirmekteki prosedür nedir orda 50$ görünen ürün trye geldiginden kaca mal olmus oluyor toplam kac ürün kac kg'a kadar izin veriliyor birde bu kargo takılma meselesi var nasıl neden takılıyor gümrüge ??
Mesela crx icin klima paneli+aem v1 kit getiricez gümrüge takılırmı? Gelme süresi ne kadardır siparişi gectikten sonra hangi kargo şirketini kullanmalıyız? Toplamı 100$ dolar tututugunu varsayarsak ürünler elimize gectiginde ne kadar ek masraf cıkıcaktır masrafları etkileyen faktörler nelerdir ? Daha önce ebaydan parca getiren arkadaslardan yardım bekliyorum. Teşekkürler. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Twin Turbo '09
|
100$ ı geçmeyecek diye biliyorum. Ayrıca her ürün Türkiyeye yollanmıyor, kargo seçeneklerinden Turkey ya da Worldwide yazanlar varsa onları tercih etmelisiniz. Kargo masrafı da orada yazıyor zaten. Ürünler gerçekten buradakilere göre çok ucuz, örneğin 100 liraya satılan lip orada 10$. ama kargosu 40 $
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Grande Punto
|
gümrüğe takılırsa kdvsini ödüyorsun, alıcağın üründe shipping çıkıyo zaten yol masrafıda odur. klima paneli 2.el muhtemelen 2.el ürünler gümrükten geçmiyor diye biliyorum, iyibey diye bi forum var ben alışveriş yapmadan önce orayı okumuştum oraya bakarsan daha çok bilgi sahibi olabilirsin iyi alışverişler...
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |