Sadece görüntü olsun diyosan git al hemen :D
Printable View
Sadece görüntü olsun diyosan git al hemen :D
gittim benim anlaştığım adam yoktu iyi hoş güzel.mustafa abi fiyat ne dediyse o dedi eyw.tamam abi hemen takalım araba 2 bina ilerdeki otoparkda getiriyim.bana yaptıgı muhabbet ben 5 dk ya kapatcam.hemen takarsın ya dedim.yok kapatcam smdi falan dedi iyi amk kalsın o zaman dedim cıktım dükkandan sonra arkamdan araba yakınsa getir takalım hemen diyo yavsak pazarcı muhabetti yapıyo.pazarcıya 15 e olmazsa kalsın dersin 2 adım sonra gel gel al der en sevmediğim muhabbet.jant arayısına devam
Lensonun kendi mağzaları var aynı jantı bulabilirsiniz...
nerelerde var adreslerini verirseniz sevinirim
Mesela :
JANT STORE
Merkez Adres : Atatürk Oto Sanayi Sitesi 2.Kısım 26.Sok No:976 Maslak
Şişli - İstanbul / TÜRKİYE
Telefon : +90 (212) 276 77 53
+90 (212) 286 05 02
Faks : +90 (212) 276 72 65
E-mail : jant@jantstore.com
teşekkürler. bi kaç alternatif daha verebilirseniz sevinirim.
hayırlısı olsun....inşallah..
Jant home
Fevzipaşa Cad. No:162
FATIH
İSTANBUL
TÜRKİYE
34500
+90 212 631 33 34
+90 212 523 03 43
Yuke Lastik
Şube İletişim Bilgileri
Adres : Acıbadem cad. Günal Sok. Demirciler Apt. No:2 Acıbadem – Kadıköy İstanbul
Telefon : 0216 326 98 00 – 86
Fax : 0216 326 86 58
Bunlar İnternette bulduklarım ararsanız detaylı bilgi verirler...
gittim bana yeni gelin gibi naz yapıyo herif sanki para almıyo.adam akıllı bi pazarlık bile yapmadım bana yaptıgı indirim 35 lira oldu.uyuz oldum.hayırlısı ;)
akıllı esnaf paraya pek ihtiyacı yok sanırm..
google lenso jant yazın türkce sayfalardan bakın aksaray fatih tarafında cok satan yer var ben ordan almıstım lensolarımı ;)
bijon ölçün nedir bu arada?
kilosu iyi ama lastiği 215 45 yada 205 45 almalısınız 40 yanak çok küçük kalıyo 207 lerde dolmuyo çamurluk
4*108. 45 de cok kalın durmasın :)
para bol dicem de öle cok işlek bi yerde degil en fazla yaptıgı rot balans lastik tamir falan öle cok jant satabilcek bi yerde değil ama lavuk işte
te37 düşünürsen pm at. sanırım 4*108 bijon ölçüsüde vardı bendekilerin. 17'' BSA marka ;) satılıklarda konum da var
kısmet daha güzelini daha hafifini daha ucuzunu bulursun belki :)
te37 düşünmüyorum.teşekkür ederim.kısmet bu işler yani bu aralar biraz daha araştırcaz işte :)
sercan benim jantlar satılık haberin ola :)