|
|
#1 | |||
![]() |
arkadaşlar şu anda yazarken bile zorlanıyorum,klavyenin space tuşuna basınca bilgisayarım,aşağı yön tuşuna basınca hesap makinesi açılıyor,delee uşuna basınca eni sekme açıymjn köor falan neden oldu acaba ? Az önce kola dökmüştüm ondan olabilirmi
![]() Edit: Klavye kablosuzdur __________________________________ http://i41.tinypic.com/2r7599z.png
Do you have blue underwear -I Have Bro ![]() I want you to make love like an animal,not human -Always Bro ![]() Son Düzenleyen dragonflydesing; 20-11-2010 20:29. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Çok Koming Sun
|
Kola votkalıydı herhalde kafa yaptı klavyeye
ama sac kurutma makınasıyla bı kurut ıstersen belkı etkılemıs olabılır
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() |
![]() EDİT: votka yoktur kolada
__________________________________ http://i41.tinypic.com/2r7599z.png
Do you have blue underwear -I Have Bro ![]() I want you to make love like an animal,not human -Always Bro ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Çok Koming Sun
|
sıcak havlu felan bas tusların ustune ıcıne gıren kola belkı cıkar dısarı
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: Kafadan dip basık 1.9 Vivaro:)
|
boş yere ugrasmayın, Yarın bi klavye alın olup bitsn, En ufak su damlasında bile klavye paket olur siz kola dökmussunuz
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
şu anki kullandığım klavye ve mouse, mouse bozuk ![]()
Do you have blue underwear -I Have Bro ![]() I want you to make love like an animal,not human -Always Bro ![]() Son Düzenleyen dragonflydesing; 20-11-2010 21:20. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: 08' Audi A4 2.0 TDi , 09' BMW 5.20D
|
__________________________________ Gemi gelir yanaşır içi dolu çamaşır roll'de sana bi atlarım iki gözün kamaşır.
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: ef
|
benımde ses siteminin kumanda kısmına dökülmüştü 2,3 yıl geçti nafile aynı temazsızlık mevcut kumandayı hiç ellemıyorum pc den kısıyorum acıyorum sesi
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
tek tek tusları söküp wd40
![]() Al yenisini arkadasım zaten miladını tamamlamıs o
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Bu sabah gittim aldım yenisini Logitech Cordless Desktop Wave diye bir model,alıcak arkadaşlara öneririm piyasada en az 150TL olan seti,vatan computerdan 80TL'ye aldım.
![]() Alışmaya çalışıyorum şimdi
Do you have blue underwear -I Have Bro ![]() I want you to make love like an animal,not human -Always Bro ![]() Son Düzenleyen dragonflydesing; 21-11-2010 18:15. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: ef
|
hayırlı olsun neden kablosuz
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
Mouse hassasiyeti nasıl ? Cs oynanırmı ?
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
TechTurkey
|
Düşme, yiyecek dökme gibi sorunlarda klavye nispeten sıvı dökülmesine göre daha az zarar görür. Şekersiz sıvılar genelde kısa devreye yol açar. Şekerli sıvılar ise ( kola, fanta, kahve ) hem kısa devreye yol açar hem de temassızlık, tuşlarda mekanik basma zorluğu gibi sorunlara neden olur.
Aldığın klavye takımının Logitech MX5500 isimli daha üst modelini kullanıyorum. Son derece keyiflidir, iyi günlerde kullanmanı dilerim. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
F1-F12 tuşlarını direk hizmete sokmayıp illa Fn tuşuna basmayı şart koşmasa bende alıcam Wave tarzı güzel bir klavye ama bu saçma kısayol olaylarına uyuz oluyorum.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
Her türlü oynanır
4 metreye kadar kesintisiz algılama kapasitesi var,lazer mouse ayrıca,keşke dediğim tek yönü receiver'ı aynı anda pil'de şarz edebilse (benim A4 Tech'te öyleydi) ![]() Teşekkürler,kablolular çok fazla dayanmıyor diye kablosuz tercih ettim ![]()
mx5500'nin mouse'unun bir bnzeri çakma modeli vardı bende ama memundum çok rahattı,Daha önce A4 Tech bir çok defa düştü hatta fırlatıldı Su ve ayran döküldü ama sorunsuz çalışmaya devam etti,taaki dün kola dökünceye kadar,kolayı temizleyip saç kurutma makinesi ile kuruttum yarım saat kadar normal çalıştı sonra bozuldu.F1 F2 tuşları normal olarak çalışıyor,ayrıca üstünde yer alan ekstra özellikler (F1e basınca word'ü açması gibi) içinse Fn tuşuyla beraber basmak gerekiyor __________________________________ http://i41.tinypic.com/2r7599z.png
Do you have blue underwear -I Have Bro ![]() I want you to make love like an animal,not human -Always Bro ![]() Son Düzenleyen dragonflydesing; 21-11-2010 18:48. |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 23:43 ::::

4 metreye kadar kesintisiz algılama kapasitesi var,lazer mouse ayrıca,keşke dediğim tek yönü receiver'ı aynı anda pil'de şarz edebilse (benim A4 Tech'te öyleydi)