|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: kCL saxo vtS
|
.................
Son Düzenleyen kcl_saxo; 21-11-2010 22:28. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Corsa Sport
|
Ozan dur bakalım bir sakin ol nefeslen
![]() Ne oldu güzelce yazda gelmeyenlerde bilsin? Şahsen ben hiçbir şey anlayamadım dediklerinden. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 207
|
pist yetkilisi demişsinde adamlar zorla arabamı sokacak yarışa.emin ol onlarda zarar ediyor 8 araba olunca sorunu başka yerde ara bence
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
hastamısın birader sen kafana silah mı dayadılar yarış diye
adamlar o pisti yarışlara açabilmek için bi taraflarını yırttılar yaz boyunca time trialler olsun draglar olsun bi ton org oldu mis gibide oldu şimdi katılım az oldu diye gelmiş laf ediyosun konuştuğunuz lafı bilin
__________________________________ Son Düzenleyen mmustu; 21-11-2010 22:16. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: STARSCREAM (Megatron'un Sağ Kolu)
|
ozan amaç ney burdaki onu anlayamadım. En başta sen kaç kere arabanı hazırladın girdin mi sen yarışa bir katkı sagladın mı ?
__________________________________ Renault Sports & ///MPower
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Konu ne ya siz anladıysanız bana anlatında çözüm bulalım
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
ozan relax
bayram zamanı mılelt draga gırmez tabı sen aracını yıne hazırla yarıstan cok nevar
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 07LB726 106 gtı, hyndaı ACCENT 1.3 huzur spec,06 Ford focus cvt 1,6 otomatık huzurunda ötesinde spec
|
Ya katılım az olabilir nolmuş ki bunda arkadaşlar ltf yapmayalım böyle bayram tatili olduğu için az olmuştur caddede iki araba drag yaptığında zevk alıyosan bundan da zevk alacaksın daha çok yarış olacak izmirde
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Corsa Sport
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
konu nedir bizde anlasak. anlayamıyorsakda lütfen silinsin gitsin konuyu açan editliyor .........
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: KADETT GSİ-ASTRA GSİ-KADETT SR
|
biz istanbuldan 3 araba gelmeyi düşünüyorduk yine,ama bayram dönüşü yollarda çekeceğimiz eziyet için vazgeçtik.biz istanbulda pist bulamazken siz orda bu drag olayına destek olacağınıza köstek oluyorsunuz(bazı arkadaşlar)inanın bu pistte bu organizasyonu yapmak için ne emekler veriliyor.şu da var 8 araç tabiki az.burda şu da olabilirdi.baktınki katılım az, katılım üçretini 150 değilde 75-100 tl arası yaparsın oraya gelen izleyicilerden veya 150 tl veremeyen arkadaşlarımızda katılabilirdi.hem daha çok katılım olurdu,hemde zarar edilmezdi..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: astra & 04' wrx
|
şahsi düşüncem internette forumlarda vs 21 kasım dıragların için konuşuyorum gerkli reklamın yapılmaması bence sebeb bi kaç yerde afiş gördüm ama ne kadar etkileyici olmuştur bilemem sadece izlemek için gelmiştir halk o afişlerle birdakine inş daha sağlam katılım olur
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
bia bu terihleri 4 ay öncesinden belirlemiştik tabı ozaman bakmak gerekirdi tarihe oda ayrı bir durum fakat bizde geri vites yok yapmasamıydık daha iyiydi katılımcıları elimizden geldiğincede eğlendirdik 150 nin karşılıgını aldılar diye düşünüyorum yariş kısa sürdü vesonrasında isteyen istediği ile denedi kalktı pisti turladı
verdiği paranın hakkını aldıklarını düşünüyorum knp 43 kardeşim düzenlediğimiz 4 yarıştan kaçına katıldın bilmiyorum ama 1 sonraki yarışta senide görelim.........
__________________________________ EGETUNING PROJECT ECUFAST İZMİR chip tuning & remapping |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Daha önceki draglarda kimse pek bişey demiyordu herkes keyifliydi...
3 yarış güzel 4. yarışda katılım az oluncamı böyle oluyor |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: black- white- yellow-black-GTİ. red VTİ TEKRAR blak GTİ ve tekrar yellow ....GTİ ve white 106 gti
|
fiyatlar yüksek olunca katılımda az oluyor ben gittim ama fiyat yine yüksekti katılımda az oldu 20 dk sürmedi yarış neredeyse zevkli bir yarış olmadı....
__________________________________ Ummadık anda arayan eski sevgililer 2'ye ayrıLır ; Acı çekenler, canı cekenler ![]() şevki özcan...... |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
fiyat yaklaşık son 6 yıldır her sezon 150tl...
bilgi olsun diye yazdım. __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
![]() fiyat mı yüksek bugüne kadar kim nerde bu paranın altına yarışmış mahallide kaç para bütçeniz var yarışa ayıracak bilelimde ona göre belirleyelim fiyatı |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Bir de arkadaşımız yürekli olup silmeseydi yazısını herşey daha net anlaşılacaktı
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Bravo HGT
|
Ayakta alkıslıyorum seni...
__________________________________ Kaan http://img830.imageshack.us/img830/2295/imzah.jpg www.retamuhendislik.com.tr |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 23:44 ::::

verdiği paranın hakkını aldıklarını düşünüyorum knp 43 kardeşim düzenlediğimiz 4 yarıştan kaçına katıldın bilmiyorum ama 1 sonraki yarışta senide görelim.........