|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 2001 Fiat Palio
|
Arkadaslar cekici ile park simulatoru. Ben kesfedeli cok olmadi.
Dorse ile park ve manevrayi denemek isteyenler icin. Ben bu oyunda cok egleniyorum. Bu işe merakli olanlar da eminim begeneceklerdir. Ufak bir oyun ve cok cok yüksek donanıma ihtiyac duymuyor. Kendi parkurunuzu da yapabiliyorsunuz. ![]() www.gravitysensation.com/trickytruck edit: oyunun adi trickytruck mis. yalniz yönetici arkadaslar konu basligini düzeltebiliyorlar sanirim. Son Düzenleyen kg270; 21-11-2010 22:20. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Yüklüyoruz bakalım,gerçi bunun için oyun indirmeye gerek yokki,gta sa'da tak tırın arkasına dorseyi git istediğin yere park et
__________________________________ http://i41.tinypic.com/2r7599z.png
Do you have blue underwear -I Have Bro ![]() I want you to make love like an animal,not human -Always Bro ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 2001 Fiat Palio
|
GTA oynamadim ama bu daha hafif bir oyun. yalniz yollar, carpilabilir ve carpmamaniz gereken engeller var. Grafikler zaten camur gibi ama. Eglenceli!
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
german truck ötesi yok bana göre
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Saplamalık Budaklı Meşe Odunu,Turbo Kızılcık Sopası,
|
geçenlerde oynamıştım. çok zevkli bir oyun kendine bağlıyor direkt
easy modda 10-15 dk.da bitirebilirsiniz zaten. kasan bölümler de var gerçi yok değil vakit öldürmek isteyenlere tavsiye ederim (:
__________________________________ Some cars are for boys and the others for real men only. "M3 drivers have no friends."
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
çalıştırmadı bende hayret ?
__________________________________ http://i41.tinypic.com/2r7599z.png
Do you have blue underwear -I Have Bro ![]() I want you to make love like an animal,not human -Always Bro ![]() |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|