|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaslar forumda cok sayıda köpek sahibi ve ilgili arkadaslar mevcut olduğundan burayada yazmakta bir sakınca görmedim. Labrador yavrusu arıyorum. Şehirler arası getirtilebilinirmi bilmiyorum ama öyle cok param yok ve acıkcası hayat arkadasım olarak görüceğim için para ödemek sacmada geliyor. Çevresinde sahiplendirilmeyi bekleyen labrador yavrusu varsa haber verirse sevinirim. Şampanya reng tercihimdir. Ama siyah olursa onada kabulum
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: KıymaMakinası
|
abi yerse pitbull var
__________________________________ POWERED BY AYDOĞDU GARAGE Sen kendini biliyorsan, bil ki kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır. Unutma; gereksiz eleştiri sadece gizli hayranlıktır. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Valla beslerken korkmayacağım birşey arıyorum
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: vw Polo Classic
|
Barınaklara bakın derim
__________________________________ kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
barınaklarda yavru labrador yok ne yazıkki
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Saplamalık Budaklı Meşe Odunu,Turbo Kızılcık Sopası,
|
sahibinden.com'a bir bakın derim. çok sayıda bakıcı aile arayan var. aralarından belki size uygun bir köpek bulabilirsiniz.
__________________________________ Some cars are for boys and the others for real men only. "M3 drivers have no friends."
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
http://www.facebook.com/#!/haysev
Gördüğüm en iyi hayvan portallarından biri. Sahiplendirme, kayıp vakaları, bilgiler vs. Birçok labrador da görüyorum... |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Audi A3
|
Sen hayat arkadaşı olarak görüyorsunda herşeyin bir bedeli vardır.Türk insanı vererek almadığı şeyin kıymetini bilmiyor ben bunu yavru alış verişi yaparken çok gördüm.Bu konuda biraz zorlanabilirsin çünkü hayvan sahipleri o parayı aldığında parasından değil bedel ile verdikleri için duygusal olarak iyi bakılacağına birazdaha inanırlar.Ben elimde kalanı götürüp Yedikula hayvan barınağına vermiştim mesela parasında değillerdir derken bunu kastettim.İnşallah sen ömür boyu bakacağın bir yavru edinirsin
__________________________________ Biz Mercedes ve BMW yi yabancılar, Audi'yi kendimiz için üretiyoruz..
|
|
|
|
|
|
#9 | ||
![]() |
Ama tabiki ücretlide olursa makul bir ücret karsılığıda alabilirim. Ama internette 1200 dolar isteyen var labradora.
|
||
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |