4.5 kg ağırlığında 85x45x10cm ebatlarında paketim var.
bunun İngilteredekş adresten alınıp, İstanbul'a getirilmesini ayarlamam lazım. en uygun kullanabileceğim firma hangisi?
daha evvel yapan oldu mu böyle bi ayarlama?
4.5 kg ağırlığında 85x45x10cm ebatlarında paketim var.
bunun İngilteredekş adresten alınıp, İstanbul'a getirilmesini ayarlamam lazım. en uygun kullanabileceğim firma hangisi?
daha evvel yapan oldu mu böyle bi ayarlama?
Hep Royal Mail kullandım. 10-15 gün içersinde elimde ulaştı.
http://www.royalmail.com/portal/rm
916 V6 Turbo
sahıs olarak oluyormu bılmıyorum ama sırket gıbı bır durum varsa xxx kargo fırmasının musterısı ol yanı sozlesme ımzala yurtdısı toplama yaptırmak ıstıyorum durumu anlatırsan uk den kapıdan o gonderıyı alırlar o gun operasyonu yapıp aksamında ucaga verırler paket ulasım suresı uk den tr 2 gun exp
bende yakın zamanda UK den bişey getiricem 2kg civarında royal mail kullnılıyor sanırım ama biraz pahalı DHL nasıl oldu açıklar mısın biraz?
4.5 kg, 85x45x10cm ebatında kutu
adamın evınden aldırıp, buroya yollattırdım istanbula. 55 euro mu ne tuttu. cuma gunu aldılar bgn teslim ettiler...
bu ne hız ya 3günde gelmiş
Burdaki dhl ile mi görüştün sen peki?
38 sterlin istedi benden de adam royal mail 10günde fln geliyo sanırım ön panjur alıcam ben bilmiyorum biraz fazla geldi DHL ile mi yollattırsam fiyat daha uygun gibi
pakedin içinde ne vardı önemli dğeilse. benimde bi kargo durumu var da londradan
plastik tampon kargolatmayı denicem bende . bakalım ne olacak
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)