doush Nickli Üyeden Alıntı
Forza oynayınca galiba daha iyi düşüncesine kapıldım ben de hele o kum havuzları biraz komik 300 le giderken 5 metrede durduruyor ama çok mantıklı kısaltma yapamıyorsun..
Level üzerine kurul olması komik bence.. en baştan sürerek öğrenilmesi gerek.. Forza'da tüm simulasyon deformasyonlarını falan açınca 200 le öndekine çarpacaksın da sonra o araba düzgün yürüyecek :) Vitesler geçmiyor araba sağa sola çekiyor erken vites düşürüp fazla devir çevirttirirsen bariz arabanın yavaşladığını hissediyorsun.. Ayrıca gt5 te parçaların kopması falan çok uğraştılar hala premium araçlarında var.. forzada sürekli bir şeyler kopup gidebiliyor.. bir bakıyorsun aynan yok..spoiler düşmüş..tamponun bir tarafı yere sürtüyor :D En iyi kesici sesi de Forza 3 de bana göre.. Şu motorlardaki özelliklere göre de güç bandı yapsalar.. VTEC açıyor mesela ses değişiyor ama devir bandında o kadar büyük değişiklik olmuyor.. Evet bir çok araba eksik ama hepsini içinden oynayabiliyorsn en azından..Forza 4 gelince gt5 e bakan olmaz hissi var..