Şaşırasım dahi gelmedi :)
Printable View
Şaşırasım dahi gelmedi :)
Şaşırmış bunlar..
VAy anasını be,güzel türkiyem:D
hiç şaşırmadım önceden küfür edesim geliodu artık oda gelmio :D
Bugün aracımı park etmenin yasak olduğu bir yere bırakmıstım 4 lüler acık bir şekilde 2 dklık işim vardı anons geldi tabi bende hemen arabayı cekmek için cıktım dükkandan.Birisi hoparlörden anons yaparken öteki foto makinesiyle resim cekmeye cabalıyor.Plakanın önünde durdum cekiyorum arabayı dedim...indirdi fotoğraf makinesini.
Tamam hatalıyım ama ya anons yap sürücünün gelmesi için 10 saniye bekle yada anons yapmadan cek resmi yaz cezayı.Dalga geçer gibi birisi anons yapıyor diğeri foto cekmeye çalışıyor...
Subarudaki arka spoiler ve ön kaputtaki scoop tan dolayı arabamız baglanıyordu artık ne deseler inanırım.Sözde trafik polisleri ancak trafiktende trafikteki araçlardanda marka modellerdende bi haberler...
Ülkemizzdeki bir çok polisin (hepsini kastetmiyorum) kendilerini bir şey görmeleri.
Geçenlerde VW forumunda bir arkadaşın 6n2 Polosunda Paçalık yok diye polis çevirmiş ve yarın taktır demiş. Ben 10 yıldır VW camiasındayım ve o zamandan bu yada pololarda fabrikasyon Paçalık görmedim.
Gene bir arkadaşın Golf R daki gündüz sürüş farları (ledler) yüzünden ceza yazmışlar.
VW lerde sis farlarındaki sağa sol dönüşte iç tarafı aydınlatma sisteminden bir çok kişi uyarı almış zar zor anlatmışlar. Ya bu adamlar trafikteki magandalarla,etrafa tehlike saçan hurda arabalarla uğraşsalar ya.