Arkadaşlar kimseyi kıllandırmak istemiyorum ama geçenlerde Ankarada ciddi bir dolu yağışı oldu ve sıfır araçların birçoğu plazaların önündeydi:)
Printable View
Arkadaşlar kimseyi kıllandırmak istemiyorum ama geçenlerde Ankarada ciddi bir dolu yağışı oldu ve sıfır araçların birçoğu plazaların önündeydi:)
iyi Allah tan şirket değil.
şirket adına kayıtlı araclarda bu tur olaylara acılan davalar cok uzun suruyormus.
bizimde şirkete kayıtlı jetta var.sanzumandan ses gelıyodu dıreksıyonu tam kırınca.
her bakıma gıttıgınde soyluyoduk durumu.yag degıstırıp sesı kesıyolardı.bazen sesı duymuyoruz dıyolardı. aracın garantısı bıttı sanzuman degışecek dedıler bırden.
konunun bıraz ustune gıttık sanzuman parasının bı kısmını+ıscılık ıstıyolar.
dava acacaz ama cok uzun suruyomus.bakalım nolacak.
Söz konusu olan bayi EFE olunca hiç şaşırmadım aslında..
Nette otomobil forumlarında, otomobil bölümü olan forumlarda ve Honda forumlarında EFE den o kadar çok şikayet var ki.. Ben hala şaşırıyorum Honda Türkiye nasıl oluyor da halen bayiliğini EFE de tutuyor diye.. Ne olaylar ne olaylar var..
Otomobili alırken keşke biraz araştırılsa idi.
Öncelikle Honda Türkiye ile irtibat kurmanızı öneriyorum. Baya baskı yapın..
Çözüm olmazsa avukatınız Honda Türkiye ile irtibata geçsin.
O zaman tutumlarının değişmesi kuvvetle muhtemel.
Evet haklısınız bir anlık dikkatsizlik..
Otomobil Terakki / İzmir den alınmış ve Ankara Efe de tespit yapılmış sanırım.
Yanlış okumuşum pardon.
Ama EFE ile ilgili yazdıklarımın hala arkasındayım ne yazık ki..
vay arkadaş nefret eder oldum ülkemden bu saçma sapan durumlar yüzünden
Eee biz kime güvenebileceğiz ki?
2.el almayalım diyorsunuz millet kaza yapmıştır,boyatmıştır odur budur sıfır alıyorsunuz sıfır arabadada bu durumlar he tamam olmuştur bayi bari kabul etse kazalı olduğunu veya aracı satmadan önce dese bu arracın şöyle bir olayı var size şöyle indirim yapalım alın dese tamam...
Bu zamanda bile 2.eldeki kimi insanlar bayiilerden daha şerefli,dürüst...
Bir markanın yetkili satıcısının satış müdürlüğü görevindeki kişi "Bu ülkede ne araçlar satılıyor bilemezsiniz.Yüzbin lira fiyatlara satılan araçlarda yeri geliyor showroomda çiziliyor.Böyle durumlarda ne yapılıyor zannediyorsunuz.Servise indirilip boyanıyor" diyorsa ben bu sektörde kime güvenebiliriz bilmiyorum.
o paralara yazık gerçekten.kimseye gvenmemek lazım bu konuda,o kadar para veriyoruz bide boyalı çıkıyor..kötü bi durum.
umarım sonunda iyi bi yere varır dava..
Allah Yardımcınız olsun
geçmiş olsun umarım istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz. 45-50bin verip boyalı kazalı vs. araç almak gerçekten insanın moralini bozuyor ve hevesini kursağında bırakıveriyor.
Boyanması sorun değil arkadaşlar, elbette araçların yükleme işlemleri kolay işler değil hata olması muhtemel.
Önemli olan bunu müşteriye söylemek, gerekirse müşteriye uygun fiyatlı verebilmek.
Her malın bir alıcısı var, boyalı da olsa misal 1.000 tl indirimle almak isteyen müşterisi çıkabilir.
Sen söylemeyip müşteriye boyasız diye çakarsan, işte o etik değil.
Yoksa sorun boyalı olmasında değil, boyalı da olsa o araç sıfır ve satılması gerekiyor bir şekilde.
yakında albea alıcam :D onada boya makınesıyle gıdıcem ve bakıcam :D
manyaklık azda olsa ıyıdır kıl olun accık boyle problemler yasamayın ikinci eldede tertemız ep3 yazılıyor msj atıyorsun 5664 e hasar toplamları 15ı gecıyor nası temız bu :D..valla arkanı dondunmu cakarlar felsefesı ıyı bı felsefe..bayıdekı tek secenek boya makınası ve usta ıle gıtmek
[kullandıgım kelımeler deyım ıtıbarıyle yazılmıstır şahsi bir anlamda yazmadım yanlış anlaşılma olmasın..sadece 0 araç almak ısteyen ve bu konuyu okuyan ınsanların boyle serefsız bayıler ve bunları bılerek satan serefsız satıs temsılcısı ınsanların oldugunu bir kez daha belırtmek amaclıdır]
biraz benzeri bizimde başımıza geldi
corollayı sıfır aldık ilk seri vvti motorlardan var üstünde ve bunların büyük çoğunluğunda yanlış segmandan dolayı yağ yakma var her neyse bunu ilk ay geri götürdük iade için yok bizde kaydı açıldı yok bişi olunca karışma bizde vs vs bi dünya laf yağ ilavesiyle gönderdiler.satanda yakın arkadaşı evdekilerin her neyse aradan 9 sene geçti artık 1000km de 3 litre yağ yakar oldu araba gittik arkadaş böle oldu hadi bunu düzeltin artık dedik idare ettik ama yolun sonuna geldi bu diye.gelen cevap bizim elimizden bişi gelmez kendiniz yapın.....günlerce uğraştım gerekli yerlere yazılarda yazdım ama nafile sonunda bi karar alındı motor servis dışında yapıldı ama serviste yapılmış gibi garanti verildi bütün maddiyat bize kaçtı....bu saatten sonra bunla uğraşsam bişey değişir mi?bilemem ama orda servisle alakam bitti benim için
şimdi sıfır araba alsam gelen aracı 3 gün incelerim boyasını mekaniğini hatta motor gücünü bile
1 hp eksik çıksın drek mahkemeye güç kaybı var ne iş diye