Bu sezonun başı bıraz bayıcı idi ancak...son iki bölümle toparladı... Sonbahara kadar bekleyeceğiz...
Printable View
Bu sezonun başı bıraz bayıcı idi ancak...son iki bölümle toparladı... Sonbahara kadar bekleyeceğiz...
26 şubatta başlayacakmış yeni sezon ohaa bizde bir dizi 11 ay ara verse kimse izlemez birdaha 1 yıl sezon arasımı olur yaa...10 bölüm yayınla 1 yıl ara ver saçma valla ...
Amerika da bu işler böyle,
Bir sezonda 12-13 bölüm yayınlarlar , diziler max 50 dakikadır , sezon arası baya bir var.
Bizim ülkede resmen film çekiyor adamlar dizi değil 1.30 saat:)
Sarışın hatunu kurtaran tip enteresandı bu bölümde en çok onu merak ettim
Spoiler
michonne :D katanalı zenci avrat...
Spoiler
ben bıraz bılıyorum ılersını :D
spoiler olabılır
sarısını kurtaran dıger grubun lıdeır olabılır bi ismi vardı unuttum psikopat bi tip gelecek sezonda diger grupla devamlı catısma halınde olucaklar
bu sonbaharda çekimine başlancak ne zaman yayın belli değil.ama amc çekcenei açıkladı çünkü bir kablo tv için 7.3 milyon gibi rekor bi izlenmeye sahip.
bakalım yeni sezonda nasıl toplıycaklar artık çoşmaları lazım bu sezon gibi olursa ben şahsen izlemem :)
harbiden o sarışını kurtaran kimdi yaaa......birde dizinin sonunda kocaman kale gibi bişey göründü...1 sene nasıl beklicez yaa
Öncelikle sezon sonu çok heyecanlı bitti.Hiç sövmediğim kadar Lori'ye sövdüm:D Devamı spoilerdır..
Spoiler
O katanalı ablamız eski bir avukkat.Uzak doğu dövüş vs kasmış zamanında.Arkasında ona bağlı olan 2 zombi ise biri erkek arkadaşı diğer ise erkek arkadaşının en yakın arkadaşı.Onları kendine zarar vermiyecek şekilde halletmiş yanında gezdiriyor.Hatun hikayenin kilit karakterleri arasında ve başrole yakın bir kısımda oynayacağı söyleniyor.Sonda gösterilen yer hapishane.Karikatürlerinde orada uzun bir zaman geçiriyolar.Muhtemelen aynı çiftlik gibi olacak fakat hapishanede diğer grupta var.2grup arası çatışmaları izleyebiliriz muhtemelen.Diğer grubun başkanı ciddi rahatsız bi adam.
Spoiler
Yaa lori değilde ben şu velede gıcık oluyorum en çok böyle cool triplerde dingil takmış kafaya şapkayı acayip gıcığım velede gördükçe sinirlerim zıplıyor :D :D Sofia kalsaydı da su velet zombi olaydı iyiydi :D
he ya nedir o velet büyümüşte küçülmüş aptal aptal hareketler
son bölüm'ü ben öyle aman aman beğenmedim
maşalalh hershell'in tüfek bitmeyen mermiye sahip:D
bizim grup cok insancil kaliyor, spoiler ve digerlerinin karsisinda. B
o velet ılerleyen bolumlerde dızıyı sırtlıcak ama grubun basına gecicek herkesı korıcak kollıcak vs dizi onun uzerınden yuruıcek:)
Şu dizinin kitabını-çizgi romanını nerden temin edebiliriz bilen varsa pm atabilir mi ?
hahhah herkesin gözüne batmış uzi gibi sıka sıka bitiremedi :D
karavanda ölen çoçukta çok basit düşünmüşler ne sıkışma ne bişey kapı açık kapıya gidiyor falan :)
lori nin ne yapmaya çalıştığını ben anlamadım saçmaladı iyice , adamı öldürtmek için elinden geleni yaptı öldürüncede trip yapıyor herife :) ondan önce çoçuk senden olabilir gibisinden laflar etti lavuğuda çoşturdu zaten :)