-
-
2. bölüm zaten 40dakikaydı, son 5 dakikası hariç direk çöp..
-
aynen 2. bölüm çok bayık geçti
-
guzel yerde kesmeselerdi son bes dakikada diger dakikalar gibi copdu ama isi ogrenmisler. :)
-
2. sezon ilk bölüm bomba olmuş bence...
-
-
son 5-10 dk sına kadar ağlama vardı sürekli, ileri ala ala gittim aksiyon varmı diye ama son 5 dksı harikaydı heves kursakta kaldı
-
3. bölüm torrent e düşmüş izlemek isteyenlere :)
-
-
Sabah izledim fena devam ediyor:D Ama biraz daha olayları hızlandırmaları lazım.
-
o eve nasıl gelmiyorlar zombiler anlamıyorum. balkonunda falan oturuyorlar gayet rahat..
birde çooookk yavaş ilerliyorlar dizi sıkıldım bu bölüm çok..
-
2.sezon 2.ve 3 bölümler bence 5 para etmez hiç bir aksiyon yok 1,2 sahne haricinde senaristlerin acil bişeyler yapmaları lazım yoksa bu diziyi kaldırırlar yayından.
-
EZTV - TV Torrents Online ben burdan ındırıorm tavsiye ederim
-
bu szeon dizi bitmiş
ilk sezonun heyecanı aksiyonu yok
ha kurtlar vadisinde ki ömer baba muhabbetleri ha bu dizidekilr birebir.Direk izlemeden geçiyorum o kısımları
-
ocakta alcatraz die bi dizi başlıcak onu bekliyorum ben.
ayrıcabu dizinin sonunu nası bağlıcaklar merak ediyorum heralde i ** legend gibi olur :D
-
biraz sarpa sardı gibi konu evet haklısın
-
The Walking Dead' in hastasıyız dede:)
-
bence çok uzatmadan bu sezon sonu bitirmeliler yoksa özgürün dediği gibi türk dizilerine dönücek, uzun uzun bakışmalar-konuşmalar filan.
-
sezon bitirmeleri çözüm diil bence zaten kısa olucak bu sezon demişlerdi,sürekli bi dizi tekrar başlasın diye bekleyiş olması da hoş diil bence.. ayrıca dediğiniz gibi dizi hem çok yavaş hem de basit ilerliyo bişeyler yapmaları lazım acilen..