ayrıca bide şöle bişey düşündüm , ilk bölümlerde piskopat bi lavuk vardı elini kesip kaçmıştı, kardeşide arıyordu , büyük ihtimal bu karşı grup denilen elemanların başı olarak ortaya çıkacağını düşünüyorum :)
Printable View
ayrıca bide şöle bişey düşündüm , ilk bölümlerde piskopat bi lavuk vardı elini kesip kaçmıştı, kardeşide arıyordu , büyük ihtimal bu karşı grup denilen elemanların başı olarak ortaya çıkacağını düşünüyorum :)
Bu bölüm sonu gösterdikleri onlarca zombi öbür bölümde de eve saldırır öylece bitirirler.
Veledi de keskin nişancı yaptılar akkom:D
Al sanaaaaa 2x13 ün iki sneak peak ' i aman diyim izlemeyenler bakmasın :D
The Walking Dead Promo: 2x13 - "Beside the Dying Fire" - YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=gzSXUlpF5lg
:D:D:D:D:D:D
carl adamın kaşlarının arasından çaktı :D
final güzel olcak gibi :)
obaa iyiymiş hadi bakalım:D
SPOILERRRR
Bu öbürlerini bilemem ancak 3.cü sezonda governor diye birisi çıkacakmış , kendine ait bir ordusu, silahları , jipleri vs. Bunlarla çatışacakmış bizimkiler.
Zaten evi falan terkedip kaçıyorlarki yolda çok ciddi kayıp verirler zombiler ordu gibi...
Bence çok çok büyük ihtimal Merle çıkacak o kişi ama ***** ortamlarda bu karakter için david morrissey diye bir aktör ile anlaşıldığı söyleniyor, bakalım görücez.
kızı ölen yaşlı kadın gider finalde çok boş kaldı :)
typer spoyler;
ufaklığın zombiye gitmesi ve bunu dale nin ölümüne bağlamaları tam türk işi... ayrıca çocuk zombiden kaçarken düştü ve silahini orada düşürüp kaçtı gitti.. bu bölümde silahı verdi kel polise.. dizi de hemen hemen herkes sıyrık yara vs. aldı zombilerden bakalım bu ölümü nereye bağlıcaklar..
12.bölüm tam bomba......
bu dizide en sonunda LOST gibi bitecek
İzlemedim henüz 12. bölümü ne oldu yine sezon finalimi yapıyor dizi...
Arkadaş hangi ülkenin sezonuna göre cekiyorlar bu diziyi 10 bölümde bir sezon finalimi olur ...
13 bölüm yapıyorlar sonra sezon finali ,bütün dizileri böle sezonun ortasında :)
kafaya tas ve bıcak yarasından zombiye donusme nası oldu yaw :S
belki finalde bağlarlar onu yada merak olsun diye diğer sezona saklarlar ..
ben anlamadım bu 12. bölümü ya pembe dizi gibi bişey oldu zaten ileri aldım durdum sanırım ondan bişey anlamadım :D
12.Bölüm ciddi anlamda bazı beklentileri karşıladı.Sezon finali bomba gibi geliyor.
Doğal sebeblerden ölen veya yaralananlar zombiye dönüşüyor. İlk bölümlerde kendini ağaca asmış bir zombi vardı hatırlarsanız. Ayarı vermeye o zamandan başlamışlardı aslında. Dizinin yeniden hareketlenmeye başlaması iyi oldu
13.Bölüm güzeldi. Yavaş yavaş şekillendi. Çizgi romanında olduğu gibi gelişecek olaylar.
hemen indirelim 13 ü o zaman :)
Evet bende katılıyorum daha farklı, daha etkileyici bir sezon finali olabilirdi.
Buda iyiydi ama daha entrikalısını bekliyordum. Esasında farklıda bitti denebilir, gerçekten dengeler değişiyor gibi.
720p sini bekliyorum akşama izlerim herhalde bakalım nasıl oldu :)
3.sezon ne zaman başlıyor acaba ? 2.sezon bütün bölümler pembe dizi gibi geçti son 2 bölümde çoşturdurdular diziyi hop sezon :D bitti
herkesin tahmin ettiği sıradan sönük bi final yaptılar bence bakalım seneye nolcak :)
bu saatte izlemeyın len rüyanıza girecek zombiler ahhahaah
13. Bölüm güzeldi bence finali hariç biraz daha merak uyandırabilirlerdi sonunda.
!!! Spoiler !!!
Bu havadan virüsü kapma olayıda sonra görünen kadında çizgi romanla aynı gittiklerini gösteriyor(bu arada kadını ve rolünü merak edenler için; İşte The Walking Dead'de Michonne karakterini oynayacak isim! Haber - DiziMizi ) ama umarım çizgi romanında ki gibi gerçek hayattan kopmalar başlamaz o zaman resident evil serisi izleri gibi oluruz bence. Ama bu son gelen kadın son olur böyle umarım fantastik karakter olarak. Gerçi belkide fantastik şekilde işlemezler izleyip görücez sonbaharda. Bu arada 3. sezon için yeni bir isimle daha anlaşmışlar bizimkilerle çok uğraşıcakmış onun içinde buradan The Walking Dead'de 'The Governor' karakterini canlandıracak isim belli oldu! Haber - DiziMizi .
Bu sezonun başı bıraz bayıcı idi ancak...son iki bölümle toparladı... Sonbahara kadar bekleyeceğiz...
26 şubatta başlayacakmış yeni sezon ohaa bizde bir dizi 11 ay ara verse kimse izlemez birdaha 1 yıl sezon arasımı olur yaa...10 bölüm yayınla 1 yıl ara ver saçma valla ...
Amerika da bu işler böyle,
Bir sezonda 12-13 bölüm yayınlarlar , diziler max 50 dakikadır , sezon arası baya bir var.
Bizim ülkede resmen film çekiyor adamlar dizi değil 1.30 saat:)
Sarışın hatunu kurtaran tip enteresandı bu bölümde en çok onu merak ettim
Spoiler
michonne :D katanalı zenci avrat...
Spoiler
ben bıraz bılıyorum ılersını :D
spoiler olabılır
sarısını kurtaran dıger grubun lıdeır olabılır bi ismi vardı unuttum psikopat bi tip gelecek sezonda diger grupla devamlı catısma halınde olucaklar
bu sonbaharda çekimine başlancak ne zaman yayın belli değil.ama amc çekcenei açıkladı çünkü bir kablo tv için 7.3 milyon gibi rekor bi izlenmeye sahip.
bakalım yeni sezonda nasıl toplıycaklar artık çoşmaları lazım bu sezon gibi olursa ben şahsen izlemem :)
harbiden o sarışını kurtaran kimdi yaaa......birde dizinin sonunda kocaman kale gibi bişey göründü...1 sene nasıl beklicez yaa
Öncelikle sezon sonu çok heyecanlı bitti.Hiç sövmediğim kadar Lori'ye sövdüm:D Devamı spoilerdır..
Spoiler
O katanalı ablamız eski bir avukkat.Uzak doğu dövüş vs kasmış zamanında.Arkasında ona bağlı olan 2 zombi ise biri erkek arkadaşı diğer ise erkek arkadaşının en yakın arkadaşı.Onları kendine zarar vermiyecek şekilde halletmiş yanında gezdiriyor.Hatun hikayenin kilit karakterleri arasında ve başrole yakın bir kısımda oynayacağı söyleniyor.Sonda gösterilen yer hapishane.Karikatürlerinde orada uzun bir zaman geçiriyolar.Muhtemelen aynı çiftlik gibi olacak fakat hapishanede diğer grupta var.2grup arası çatışmaları izleyebiliriz muhtemelen.Diğer grubun başkanı ciddi rahatsız bi adam.
Spoiler
Yaa lori değilde ben şu velede gıcık oluyorum en çok böyle cool triplerde dingil takmış kafaya şapkayı acayip gıcığım velede gördükçe sinirlerim zıplıyor :D :D Sofia kalsaydı da su velet zombi olaydı iyiydi :D