|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaslar malum arabamizi sattik peder taksi tarzi arac almayacagi ici genis arac bakiyoruz aklimiza bu araclar geldi yilbasinda o tarihlerde bu iki aractan birini dusunuyoruz.
İkiside bagimsiz suspansiyon yanlis okumadiysam esp vs donanimlari var tepe tip olarak daha hos duruyor.burda kullanan tecrubesi olan arkadaslar yardimci olursa bilgilerinizi paylasirsaniz sevirim.iki arac icinde 1.6 olanlari dusunuorz tabiki bnuda ciplicez
Son Düzenleyen Kadyr; 22-11-2010 20:14. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ...
|
köprülerden geçemiyorlar bilginize
![]() bende fiorino alıcaktım fakat geçemiyorlar..aslında camlı olan cok fiorino combo vs goruyorum koprude ama anlamış diğilim net olarak |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() |
![]() Ben doblo alın derim dısı olsun iç aksamı olsun gayet güzel Partner ın iç aksamı pek hoşuma gitmedi... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Aynen onu bnde duydumda bunlarin hususi gecenleri yokmudur ya hersenede muayenesi var..kopruyu pek kullanmiorz sorun deglde 2.kopru kullanuruk
ama her sene muayene isi var film milm yaptircan her sne muayene
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
İkisininde once gidip sifr alacakmis gbi test surusu yapacagm detayli ic kisimlarinada bakarm saolsn
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Yok
|
doblo derdim,doblo daha güzel duruyor bence tabi zevk renk meselesi.
Benim bildigim yeni doblolar kamyonet olarak geçmiyor. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Tepede hususi olayi olmayip dobloda varsa dobloya yonelirm tabi her sene muayene ugraslmaz
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: ef
|
her ikisinide otomobil olarak gösterebilirsiniz bu size baglı
hepsni sıyırıp 2. el temiz bir touran almak daha güzel olur sanki
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Ya pedere touran dedmde oda pahali ya hmde modeli dusuk ona gidene kdr scenic 2 var hem
![]() Hususimi gosterilior ruhsatta nasl oluor? |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Honda PCX
|
ikisinide gidip bi test etmenizi öneririm
fiyat donanım anlamında eleme yapabilirsiniz. doblolarda hususi var fakat normalde 35 olan doblo 42 li rakamlara falan geliyor. |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: ef
|
otomobil olarak tadıl edılıyor sonradan __________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: NoN
|
imkan varsa caddy yok dersen fiat doblo
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Camlı olanlar köprüden geçebiliyor.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Caddy dusunmedm svmiorm ndense isinamadm hemide parcasi pahali aractan uzak durmak lazm
)Araclari 2.el alacagz nette baktm 15000 km ye kadar bir yasinda arac var sifira okdr para verecegine 5 az verrim daha donanimli 2 . El alirm fkri var kafamda ![]() Kopru isini iyice sormam gerekicek bncede gcmesi lazm yani camli arac |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
bu köprü mevzuunu biraz açabilirmisiniz?yarı camlı cityvan vivaroyla dünyadan bihaber , yol müsaitse 190-200 geziyorum
, Bi ara en sol şerit dahi yasak demişlerdi ama köprü oalyını bilmiyordum.Hangi köprü yasak?
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Camlı olanlarda kamyonet geçiyor.1. köprü yasak yani
babamda doblo var o kafasına göre geçiyor köprüden yılda 2 kere yakalanıp ceza ödesen ruhsatında otomobil yazan doblodan yine ucuza geliyor
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: '00 impreza gt , '08 gsx 650f
|
babam aldı yeni doblo çok ii eski dobloyla alakası yok.eski doblonun tüm takozluu gitmiş yüksek oturma pozisyonunu gözardı edersek cok kaliteli bir otomobil havası var araçta.1.6 105 hp tatminkar bi güç sunuyor.araç 6. viteste 3000 devirde 155 yapacak kadar uzun bi şanzımana sahip olmasına rağmen gaza bastığınızda hala iyi ivmeleniyor.donanım olarak çok ii hill holder, far yaamur sensörü, esp, antipatinaj felan var.ve diğer bu tarz araclardan en belirgin ve en önemli farkı arka camların otomobil gibi acılabiliyor olması ve hatta elektrikli.iki secenek arasında doblo doğru karar olacağı kanısındayım.
__________________________________ subi & suzi |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
romster dusundum ama ıcı dar geldı koltukları ayrı ayrı degıl
|
|
|