0-1900 cc yıllık 648 tl (1-6 yaş)
1901-10000 cc yıllık 977 tl (1-6 yaş)
Printable View
0-1900 cc yıllık 648 tl (1-6 yaş)
1901-10000 cc yıllık 977 tl (1-6 yaş)
kesinlikle doblo diyorum bizde 2006 caddy vardı onu sattık 2011 doblo 2.0 premio aldık bence gayet güzel bi araç motoruna zaten sözüm yok onun dışında süspansiyon ve özellikleri bakımından gayet güzel bi araç..
Saolsiniz:)
hacı sana benden ölücülükmü yoksa Zencilikmi bulaştı çözemedimhttp://img208.imageshack.us/img208/8159/criss2.jpg
edit- 1000 km olmadan sadece sana-25.990 olur :p
Esp fln yokmu nie ucuz:)
Doblo her konuda iyi bencede...
Kadir abi daha akşam teppe 1.6 hdi chipledim.Bence gayet hoş güzeldi.İç mekan dobloya göre daha büyk ve konforlu geldi ancak yeni dobloya daha 1 kere bindim oda fena değildi ama eski kasalardan bakacaksan içi dar ve 1.3 motor o kasayı çekmiyor.1.9unu tavsiye ederim.
yeni kasa doblo cok iyi, sınıfına göre iyi donanım ve motor secenekleri var.
Arda yeni doblolarda 1.3 1.6 2.0 ları var zaten yeni kasa 1.3 doblo kesinlikle alınmaz bence :)
Eskilerindede 1.9 tabiki daha iyi uzun yolda 1.3 den daha az yakıyor :)
benım arkadasımdada var cıplı ama 90lıkmıs onunkı 110 bg olmus ole kullanıyor gecen seneden berı onda kt4 flnda var basık gzl duruor arac..ama ıcıne ozmn dıkkt etmemıstım resımlerden gordugum kadarıyla tepe daha genıs dıs gorunumn olarakta hos..
1.3 90 almak akıl karı degıl 1.6 90 ı var ztn 1.6 almıskende 105 alırım hoş ama mıllet bılmıor vergıden kacıor kucuk motorda az yakar sanıyor.eskı aracımdan bılıorum 1.9 eskı motor oldugu halde sehır dısı normal kullanımda 15krs yakıordu klıma ac cekıste dusmes keyfıne dıcek yok dızel veya benzın 1.6dan asaga alınmaz arac.tepede alsam dobloda dırek chıp :D bızım komsu tepe almıs onu test edıcem tepe olucak buyuk ıhtımal ama yıl basına kadar arabasız kaldık o ayrı:S :D:D
Yaptığım araç 1.6 Hdi 110 hp Partikül filtreli 2009 modeldi.
dynomuz mevcut değil ama 1700 gibi devirde tam hızlanıyorken artık 1500 e yakınken canlandı alt devirler ölüydü şimdi daha bi canlandı.Bugun İzmir yağışlıydı pek deneme yapamadım ama benim hoşuma gitti. Bosch edc16c34 bdm ile yapılan bi ecu mevcut.Kaputu açtığında sağda sigorta kutusunun içinde beynin 3 tane soketini sök beyni çek hemen eline geliyor.Sonta 2 adet şapkalı 10 luk somunu mevcut onları söktüğünde beyini alıp bi chip yapana götürüp yazılımı yükletebilirsin.
ardacım bizim araçda egr iptaldi kurum bağlamasın dıye. yeni araçlarda chipten sonra bu olay nasıl halledılıyor ?
hahah ne çakal adamsın :D peki o sorun çıkarmazmı pahalı oluyor sanırım o filtreler
Eee abi bi araba alıp üzerinde çalışmaktansa rent a carlar işimi fazlasıyla görüyor her marka model mevcut :D
Filtreyi ordan iptal edebiliyoruz.Şimdi audiler için hazır partikül iptalleri elimde mevcut 6 adet sırada peugeot ve alfa romeo için var onlarıda hazırlattırayım egzozcumda onuda hallederiz
Biz sadece 20 25 hp için yaptık.Araba aynı zamanda ticari amaçlı kullanıyorlar.Ama istesek biraz daha açabilirdik
Bosver fazla acma zaten 1.6 motor fabrika sikistiracagi kdr sikistirmis 1.9 degilki:))
Bisey sorucam smdi bu yeni araclarda garanti oluyorya ne gbi durumlar garantiye giriyor..diyelim cip yaptik bnu anliyorlarmi? Yada cip yapinca olduki arabayi sikistirdik bi yerleri elimize aldik bu anlasiliyormu.yda sorun yok bakima gittin garantiden chip anlasilirmi garantiden cikma durumu falan?
Tercihim kesinlikle doblo olurdu
Oncelikle ilgilendin icn saol peki sebebleri nelerdir?
Oha yeni arabada servis bisi yapmiormu buna sifir garantili arac
0 km alıcaksın 2 sene sonra garanti bitecek kendinle başbaşa kalacaksın ki araç servise gittiginde yağ kaçagından haberdar oluyormu onuda sormak lazım servise götürdüm hepsini yaptı diye geliyor adam ama sadece agır kusurlar yapılmış oluyor ve temin edilen para hepsinin ücreti
abi teppe için demiyorum ama anlamıyorlar daha şükür anlayan olmadı.Zaten bana yetkili servistende araç geliyor chiplenmeye örneğin dün yaptığım teppe servis gönderdi.Ama daha yaptım servis anladı diyen duymadım
Bugun de Chrysler 300 C dizel geldi mesela servisten gerçi o garanti dışı kalmış bi araç ama gene servisler bile gönderiyor
300c ye hastayim be ne gider ha:)demek anlamiolar yani anlamalari icin enjeksiyon degerlerini karsilastirmalari lazm anca arabam cok yakio vs gbi sorunlar gidicnki anlasnlar:))
Su diger arkadasn dedigi kacak hosuma gtmedi kafami karistirdi.sikayet var a baktm fiat icinde var tepe icinde gerci byle syler sans bn smdi gnde okdr tel tamir ediorm tel alamaya kalsam dicem su bu arizasi var alma bunnda su arizasi vR alinmaz yani sans isi birazda
bende doblo 2.0 135 hp premio var cok da memlunum biraz fazla yakıyo gerce ama cok zevkli bir araç donanım olarak da çok dolu
Olctnmu kac litre yda kac krs 250 e kdr sehir ici normaldir :))
Hzlandikca agirlasmasi guzel.bnde bitane tanidgm var ole bi sorun duymadm bi komsumda daha yeni aldigi icinhenuz bi fikrm yok
yağ kaçağı ve direksiyon ile ilgili hiçbir sorun olmadı arabamda 2 senedir ..
1 senedir tepe 1.6 hdi 110 hp 240 nm araç kullanıyorum..20 bin km ye geldik çok şükür sorun yaşamadık..
çekişi güzel , lastikler geniş olduğu için virajda araba savurmyor...amortisörler sert..
enson 100 tl lik opetten yakıt aldım şehir içinde(istanbul) 560 km yol yaptım ışık yandı..ışık yanınca depoda 8 litre kalıyor..
bu kmyi yaparken arabamda kabinli 30 cm bas, yanında bizim yaptığımız büyük bi kasa içine aletleri koymak için ve çelikten motor karuması varki bunlarda baya bi ağırlık yapıyoo bunlar olmasa belkide daha fazla yapardım ;)
tepeyi almadan önce doblonun 1.6 105 hp lik aracıda test ettim..araç gaza geç tepki veriyodu o yüzden almadım..
her iki aracı uzun süre kullanan abime sormuştum;doblo 1 adım önde demişti.tepe si wardı en son, sattı;2011 caddy aldı.en iyisi caddy dio şimdi :)
misal 2 dedim abi bazı firmalar 5 yıl garanti veriyor araca
muayeneye 1 senede tabiki :D
tüvde çalışıyorum bizzat kendi gözlerimle görmüş oldugum istatistik
demekki sizin araçlar %1 in içinde kalanlar :icon_tup:
Samimi Bir Arkadaşım 2009 Tepee Almıştı Ve Akşamları Genelde Ben Kullanıyorum. Gerçekten Gerek Sürüş Gerek Kaçış Gerek Yakıt Çok Güzel Arabanın Ve Dobloya Göre Daha Kibar Duruyor.
Kesinlikle doblo 1.6 multijeti tavsiye ederim... 105Hp 290NM tork üretiyo bu değerleride küçük motorda veren bi marka daha yok (tork bakımından) ve donanım olarak oldukça zengin (Premio) Ocean0636 arkadaşın dediği gibi fransızdan uzak durun Ayrıca dobloyu test ettim yani bi hayli hoşuma gitti konfordan dolayı araba gitmiyo gibi gelsede kısa sürede 180 km hıza ulaştığınızı farkedeksiniz. Yol tutuşuda bağımsız süspansiyon ve esp ile oldukça güçlendirilmiş. gaz kesmeden virajlara girmiştim yani...