|
|
#1 | |||
![]() |
arkadaşlar belkide sıkıldınız artık bu sorgulamalardan ama kusura bakmayın
bi arkadaşımıza almayı düşünüyoruz bilgisi olan var mıdır?? bide bu model hakkindaki fikirlerinizi öğrenirsem çoook iyi olucak.. şimdiden çok teşekkür ederim.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-3-18-is/detay |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 50 cc twin turbo cabriolet :)
|
araç hakkında bilgim yok ama çok beyendim.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: volvo s80 2.0t
|
yatarsa aklına 19 a 3.25 verelım?? motoruna kelle keserim?
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=61695 |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
93 coupeye o paralar hayal(bence). Birde şahsi fikrim o model bi aracın o kmlerine inanmıyorum ben. 93-2010 bugün tarihine kadar servis kayıtları varsa bi nebze. Fotolardan güzel gözüküyor ama yanına vardığınızda okadar iç açıcı olacağını sanmıyorum. Hayırlısı olsun..
__________________________________ Life is like a dick. Sometimes it gets hard for no reason. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Kaca birakiyor?
__________________________________ ///Mürüvvette endaze olmaz.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
18 e bırakacak... |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: dutch cars , jap bikes
|
bence 96 sonrasi alin o paraya,hem motoru m44 olur hemde daha cok donanim ve makyajli olur
__________________________________ 97' E36 318is - sold 97' 106gti - sold |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: AMG
|
bence 93 m42'ye o paranın verilmesi yazık olur.
araba, süper diri olsa o zaman belki mantık aranır. ama ilan bende pek güzel izlenim bırakmadı. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Volkswagen
|
Bmw'den anlamam ama T direksiyonlar daha iyi diyorlar.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Olsa Fena Olmaz..
|
govde guzel gozukuyo ama orjınal farlar ve stoplar olsa daha gusel gozukurdu...
temıze benzıyo.bu gibi araclara km sorunu yapmayın dıye kac kere yazıldı bu forumda bılmıyorum.... motor tıpı olarak 18 is ler en dogru secenek gıbı ama motor kodu ıle alakalı yenı nesıl m44 olsa daha gusel olur tabı.. hayırlısı allahtan. __________________________________ *Çirkin araba yoktur, Pahalı yakıt vardır... |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: M.B
|
araç temiz duruyor ama birde servise baktırın derim
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Herkese öneriyorum burda bir kez daha yenileyim. E36 Coupe alınacaksa eğer 96 sonrası 328 den başka motora bakmayın. 96 modele çıkamıyorsanız o zaman 325 den aşağı bakmayın. Ha ne olur 318is alınırsa, gitmez yağ yakar sorunlu motordur. Sıralı 6 düz motorun keyfini hayatta vermez. Kasa çok düzgünse düzgün bir kağnınız olur
Hadi diyelim aldınız. Sakın ola bir hata yapıp 325 veya 328 e binmeyin bir daha kendi arabanıza oturmak gelmez içinizden. Bunlar tamamen tecrübeyle sabittir. 96 model gerçekten full bir E36 coupe sahibi olmuş biri olarak yazıyorum.
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: Olsa Fena Olmaz..
|
2.8 motorun sıfırı yanında m42 yada m44 un de sıfırı aynı hantallıkta kalır. senin gordugun bildigin bindigin 18is ler sorunluysa hepsi sorunludur diyemezsin. ben ne 18is biliyorum. gram yag da yakmıyodu 230 a kadar da tık demeden ıvmelenıyodu. ha tabı 6 tokmak bambaska bı dunya ona bısey dıyemeyız. __________________________________ *Çirkin araba yoktur, Pahalı yakıt vardır... |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
ben bmw den pek anlamıyorum dediğinizden bi şey anlamadım açıkcası e36 m42 felan
![]() yani motorda ne gibi problemler oluyo açık yazabilirmisiniz..
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
|
|
|
|