kat iptalı geçmiyor muayneden ama ordan iyi bi eleman kafala geçersinn :D
Printable View
kat iptalı geçmiyor muayneden ama ordan iyi bi eleman kafala geçersinn :D
izmirde muayne işinde olan arkadaş varmı :D :D
sedat 2000 model ve ustu araclarda kat zorunlulugu die bişeyi ogrenmısler egerkı bursada giriceksen git inegole orda sok arabayı bende orda geçırdım muayeneden arabayı cunku muayeneye 2 hafta önce 206GTI'ı goturdum arabada angelli far 8000k xenon sisler 6000k xenon ledli stop otto egsoz 60lık komple düz boru ortada susturucu fln yok silencer takılı basık halde gittim ( 5 cm yay vardı) camlarda faturalı film vardı aslan oto cam çekmiş :D farlardan hafif kusur gectım motor yag kacakları hafif kusur motor no okunmuyor hafif kusur ama arka tampondaki sis lambası yanmıyor die agır kusur die kaldım hemen ordan bi kamyoncu dayıdan ödünç ampul aldım tekrardan içeri gidip sıraya fln gırmeden muayene tekrarı die kayıt yaptırdım 5 dk sonra gırdım ve muayenden geçtim
dedigim gibi eleman baya meraklıydı gazlaya gazlaya girdi istasyona baya bı kurcaladılar arabanın altını ama gectık sonucta elemanın ınsıyatıfıyle :D
randevusuz gıtmemeye bak birde merkezler randevusuz almıyor ama ilçeler randevusuz alıyor sıra fişiyle ama cok beklıosun
Bugün sabah gittim ve geçemedim.
Yanlış Lastik: lastik- jant uyumu hatalı.
Çamurluklar: tekere sürtüyor.
Egzoz: gürültülü çalışıyor.
El freni: tek taraflı.
Far: onaysız.
Kısa hüzmeli far: ayarı düşük.
Uzun hüzmeli far: ayarı düşük.
Ön yaylar: araç yere çok yakın.
Arka yaylar: araç yere çok yakın.
Görüntü oluşumu: Hava filtresi yanlış.
Rapor bu şekilde. Üstteki üç madde ağır gerisi hafif kusur.
evet tüv'cü beyler basıklığın bi standardı varmı napıyım ben orjinal yay takıyımmı:D
ya son susturucum zaten orjianlde düz boru olduğu için baya bi zırıldıyo. vti son susturucu deniycem yarın belki o zırıldamaz gene zırıldarsa napcam bilmiom:)
yaylarıda alıcam bi kaç gün sonra takmada gitmicem. zaten bütün çalışanlar şef'ler inceledi arabayı acayiptiler ya. hele bi tanesi şu direksiyonun yanındaki kırmızı şalteri gördü bunda nos var diyo tesisatı iyi kontrol edin diyo:D
http://i307.photobucket.com/albums/n...enaaa/26-5.jpg
ee benim ön lastikler 2 parmak çamurluk içinde nasıl olcak o iş :D
askı derken? silindiri kastediyorsan yüksekliğini hatırlamıyorum sürtermi ama düzde yerle arasında 4 parmak falan var ön tamponun