Bizim işyerinde sekreter arkadaş aldı iş yerinin wifi sine bağlanmaya çalışıyoruz bir turlu beceremedil tıklıyoruz baglantı kesildi diyor bu konuda yardımcı olabilirmisin :)
Printable View
Herkez, iyi yanlarını anlatıyor hiçmi kötü yanı yok bu telefonun :) haha
Dokunmatik olarak LG KP500 kullanıyorum. Oldukça memnunum tek bir yanı hariç. WIFI yok...
Bir göz at bence;
http://www.teknosa.com/Cultures/tr-T...talog=_TELEKOM
Wifi bağlantısı sorunlu , bir türlü adam gibi bağlanmıyor. 3g desteği yok, ekranın dokunmatiği çok kötü, bu devirde kalem kullanmak gerekiyor. Kız arkadaşım sıfır almıştı, yukarıdaki dertlerden sonra 500 tl ye iphone 3g aldık, çok mutlu. s5233w'yi kutusunda, herşeyi ile 6 aylık olarak satmaya çalışıyoruz hala, 250 tl veren çıkmadı. Kısaca çok kötü bir telefon bize göre.
0'ı 350lira olan telefonuda iphone'la karşılaştırmayın:)
Samsungların dokunmatıgı cok kotu, algılaması ıcıın ekrana karşı vtec açmak gerekıyor :D
Bende Star kullanıyorum. Ekranı çok kolay. Ekranda özellikle mesajda sayı olarak tuş takımını kullanırsanız (yan çevirince klavye moduna geçiyor) sayılar çok büyük bu nedenle çok hızlı kullanabiliyorsunuz. Ben çok telefon kullanmadığım için şu an şarjı 9. gününde :) Telefonuda alalı nerdeyse 1 sene oldu :) Uygulamaları filan güzel. Yan çevirince klavye olsun yada resim filan bakıyorsanız direk yan oluyor. Flash ı olsa iyi olurdu. Birde sahte araması var tuşluyorsun ve 5 saniye içinde telefonun çalıyor :D Mustafa sandalın reklamlarındaki gibi olmuyor :D