|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Bkz : EAB Sürüş İzlenimi
|
Sevdiğim bir kardeşim askere gitmesine çeyrek kala aylarını verip eline geçen tüm datayı scan edip http://www.otoalmanak.com/ isimli bir sitede topladı...
Eskilerden bu kadar katalog, teknik veri, karşılaştırmalı test, reklam ve dergi sayfasını kolay kolay bir arada bulamazsınız. Mutlaka ilginizi çekecek birşeyler bulacaksınız bence ![]() PS: Sitenin hit ya da reklam gibi herhangi bir ticari kaygısı olmadığı için paylaşmakta sakınca görmedim... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
Çok güzel bir kaynak olmuş
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
süper bir kaynak
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Hay canını yediğim palio bile var
![]() edit aracımın katalogunda sehır ıcı 9.8 litre gorunuyor sıtede 9.2 Son Düzenleyen Alican; 23-11-2010 23:02. |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
Palio'nun içine köpek işesin olsa ne olacak edit Kaynak cidden süper olmuş ama Palio'daki resimlerden biri ters olmuş taratırken herhalde. Askerden dönünce iyicene toparlar tahminim. ellerine sağlık __________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca Son Düzenleyen kv661; 23-11-2010 23:05. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
zamanda yolculuk yaptırdı resmen
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
eyvallah abi cok guzel kaynak olmus gelistirmek lazim
__________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
geliştirilebilir bi kaynak herkes elindekileri dokse ozelikle eskilerden
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: nissan navaRa & 106 gti
|
güzel paylaşım teşekkürler
__________________________________ CRM |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: x sechs
|
çok güzel olmuş
![]() dedemde bundan vardı geçen albümlere bakarken siyah beyaz fotolarda görmüştüm.Arabanın önü aynı dedem gibi suratsız ![]() eline sağlık arkadaşın
__________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 206 RC Gitti:(
|
Valla süper kaynak ve bilgi olmuşş. ellerine sağlık arkadaşın.. Dedeyi arabaya benzetenler bu arada
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Laguna dTi
|
..güzeller
__________________________________ otomobiline atla, basabildiğin kadar bas, buralardan uzaklaş biraz Son Düzenleyen initial-D; 23-11-2010 23:40. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Güzel yorumlarınızı duymak mutlu etti arkadaşlar, teşekkürler. Atıl abi hep güzel başlangıçların adamı olduğun için sana ayrıca teşekkürler.
Evimin bir kısmını kaplayan ve her arkadaş toplatısında zamanımızın büyük kısmını esir alan bu arşivi paylaşma fikri uzun zamandır aklımdaydı. Askere gidiyor olmam sebebiyle oluşan kısa boşluğun bu iş için en doğru zaman olduğunu düşündüm. İçeriğe katkıda bulunmak isteyen arkadaşlar sayfanın face grubu üzerinden ya da editor@otoalmanak.com adresinden iletişime geçebilirse çok sevinirim. Tek kişi olarak, amatör bir tarayıcıda bu sayfaları taramak, wordpress tabanlı bir sitede olsa site altyapısı ile kısa bir süreçte uğraşmak ne yazık ki bazı hatalarıda beraberinde getiriyor. Bunları site içinde veyahut mail yoluyla bana ulaştırabilirseniz, düzeltmek adına faydalı olabilir. İyi eğlenceler
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Sitede şu an itibariyle 657 adet post arasında sanırım Concorde kataloğu dahil olmak üzere maksimum üç adet yerli forumlardan bulduğum doküman var. Bunlardan biri Submarine nick'li bir arkadaşın GTi karşılaştırması, diğeri Concorde kataloğu ve biride şu an hatırlamadığım bir şey..
Kendi çalışmalarınıda böyle bir arşivin içinde görmelerinden rahatsızlık duyacaklarını düşünmediğim için sitede yer verdim. Bu vesile ile onlarda teşekkür ediyorum.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
Abi ellerine sağlık cok güzel olmus.GTI bölümünü hatmediyorum suanda
Starion nickini kolay kolay unutmam birde J 0050 yi ![]() Eline sağlık cok güzel hazırlamışsın abi ![]() PA 763 Evren
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: Laguna dTi
|
sakınca yok,kullanılmasını istemeyecek olsam buraya koymazdım zaten elinize sağlık
__________________________________ otomobiline atla, basabildiğin kadar bas, buralardan uzaklaş biraz |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |