Abi çok geçmiş olsun. Kız arkadaşım da işi dolayısıyla haftada 1-2 kere kırıkkalaye gidiyor ve clio kullanıyor. Direk onu aradım. Bu gün o tarafda değilmiş. Umarım kimsede kalıcı bir hasar meydana gelmemiştir.
Printable View
Abi çok geçmiş olsun. Kız arkadaşım da işi dolayısıyla haftada 1-2 kere kırıkkalaye gidiyor ve clio kullanıyor. Direk onu aradım. Bu gün o tarafda değilmiş. Umarım kimsede kalıcı bir hasar meydana gelmemiştir.
abi en korktugum sey zayıf lastık ve yagmur bende tırstıgımdan yenı degıstırdım lastıklerı.cok gecmıs olsun.allah kımseye kaza bela vermesın.insallah ölen olmamıstır
Yaw Ranger vardı 2.5tdci bu amk megane'ına uyuz oluyodum mecbur kaldım sabahta çok temkinliydim lastikler bitik diye varmaya yakın daldım herhalde iyice yavaşlamalıydım ..Benim için sti den geldiler aracı kullanan şöfr 50-100mt içinde az daha savuruyodu Kış Lastiği yazın kullanıldıysa helede tepe tepe kesinlikle yağışlı havada berbat oluyo,birde Kızılırmak nehir yanı yol tam sabun valla arabadan çıktım ayağım kaydı zor yürüdüm
cok gecmis olsun allah korumus
geçmiş olsun şef...
Çok geçmiş olsun ..
cok gecmis olsun...
Geçmiş olsun
geçmiş olsun kardceş, verilmiş sadakanız varmış.
Çok geçmiş olsun. Kaza sonrası çok dikkatli olmak lazım gerçekten. Allah sabır versin.
Kadir abi çok geçmiş olsun.
elmadağdaki kazada isuzu karşı şeride dalmış kamyonetten 3 kişi birde otobüs şöförü ölmüş allah rahmet eylesin
geçmiş olsun
Geçmiş olsun abi,
allah korumuş,bildim bileli orası sakattır zaten.2 arkadaşım kaza yaptı orda hatta birnin arabası pert oldu.jilet gibi oluyor yol
geçmiş olsn
kaza sonrası herkes temkinli olsun yardım ederken arabamızı çektiğimiz yere koydugumuz uyarı tabelalarına :(
Çok sağolun arkadaşlar verilmiş sadakam varmış eğer az hızlı olsam kızılırmağı boylardım
Geşmiş olsun kadir abi.
diğer kazada hayatını kaybedenlerede Allah rahmet eylesin
abicim geçmiş olsun..bizim bu tarafta bu hafta yağmurlu gözüküyor inşallah kaza olmaz..her yağmurda kaza oluyor.