gecmıs olsun
Printable View
gecmıs olsun
gecmis olsun ...
büyük geçmş olsun abi.Allah korumuş.
geçmiş olsun.
tempradakilerde umarım yaşıyorlardır.
tırla kamyonla kaza yapmanın en kötü yanı altına girmiş resmen..
Kazaya karışan herkese geçmiş olsun.Tempra çok feci olmuş umarım yaşıyorlardır
Allah beterinden korusun..
Kadir abicim çok büyük geçmiş olsun :(
abi çok çok geçmiş olsun.
cok gecmıs olsun tıra cok kotu patlamıslar
geçmiş olsun.....
geçmiş olsun, insanlar çok bilinçsiz o tırcı durmasa tempra vurmayacaktı belki.şerefsiz bi tırcı yüzündende ben ölüodum 3-4 ay önce:ofk:
çok geçmiş olsun ankara-kırıkkale yolu normal bir yola benzesede pek hata affetmiyor en ufak birşeyde ne olduğunu bile anlamıyorsun
bende cumartesi günü geldim bayram yolculuğundan arabadada ailemde vardı walla çok dikkatli olmak lazım
o tırın arkasında demir olması gerekmiyormu, arkadan çarpıp altına girilmesin diye ?
Geçmiş olsun Kadir abi..
Çok sağolun arkadaşlar öğleden sonra emniyete gittim evraklarımı aldım Temradakilerden ölen yok allahtan şöför iyiye doğru gidiyomuş polisin dediğine göre mucize olarak görülüyomuş hakkatende adamın o haline birkez bakabildim,
burdan bişey daha yazayım çingenelere şöyle böyle derler karşı şeritten 4-5 kişi karılı erkekli atlayıp önce adamı çıkarmaya yardım ettiler sonrada tır şöförünü gebertiyolardı
geçmiş olsun
geçmiş olsun kadir abi bende sıksık geçiyorum ordan allah düşmana göstermesin tempranın durumu çok kötü inş korkulan olmamıştır
Pff çok kötü olmuş kazalar yaw.. Geçmiş olsun aman yağışlı havalar *****...
geçmiş olsun kanka gerçekten verilmiş sadakan varmış allah korumuş valla
Geçmiş olsun sevindim Tempra nın sürücüsünün hayatta olduğuna.
Çok büyük geçmiş olsun..Nalet olsun o kış lastiklerinede..Dişleri biraz azalınca tam bir rezalet ve anladığım kadarıyla yağmur yeni yağmış..Aşınmış kış lastikleri için tam facia..Çok büyük geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız..