online olunca internet durumunu çok etkiliyo mu ?
Printable View
online olunca internet durumunu çok etkiliyo mu ?
Dayı drag neye gore yapıonuz anlamadım
bence 3 sellektorde kalkalim , birimiz sirayla karsidan isaret versin .
ıyı hadı zr1 ama lastık yok spor :) ıtalyı bı kaldıralım sen sellektor et
yada 3 korna yapalim kornalar calisiyor nasilsa
Rolling yada drag yapılacaksa sarthe şigansız en güzeli 5700km mi ne düzlük var.Benim psn BlackR35
pist editlesenize arkadaşlar,virajları düzleştirin süper oluyo biz öyle yaptık arkadaşla :D
doch challenger yaptım, hafifletmede dahil bütün baketleri full.
850 hp - 1500nm tork- 1100kğ :) loca yapalım akşam :)
aksam guzel loca yapalım duz pıstte ama su korna nasıl calısıyor anlamadım. ya da uzun duzluk olsun portekız stylea gazlyalım
Update gelmiş 149mb.
Korna Premium arabalarda var L3 ile çalınıyor.
En uzun düzlük sarthe şigansızda 5700m eğer pist editöründe daha uzun düzlüğü olan pist yapılabiliyorsa biri yapsın orda oynayalım ben biraz denedim yapamadım.
update leri internete bağlı olduğu zaman kendisi mi yapıyor?
benim bir sorum olucak
online mod ile oynarken eye cam bağladım ayarları yaptım konusuyorum sesin geliyor diyorlar diğerleri konusuyormu duyamıyorum bunun bir ayarı varmıdır teşekkürler :)
Beyler seviye 21 den yukarıda olan var mıdır ? Şu race carlara çözüm bulan yada :D
Varmı online oynamak isteyen ??
2009 şikansız de la sarthe kurduk isteyen gelebilir...
bugünde yokum ben :D update + biraz para kascam sonrada uyur ben:D sabah sınav olmasa gelirdim..
bugun sonunda bi koltuk buldum ve playseat yapıyorum 3-4 güne fena kasıcam hala seviye 10 dayım keyif alamıyorum sandalye masa ile sırtım ağrıdı :D
Ne demek hakkaten çok iyiydi bu gece yarın aksam görüşmek üzere :)
Yeni konsol oyunlarinin yama(patch)lanabildigini unutan arkadaslara gelsin. Yeni yama ile (1.03 olmasi lazim) multiplayer icin mekanik hasar eklenmis. Oynama firsatim olmadi ama youtube dan gordugum kadariyla rot balans bozuluyor, genel tutus ekleniyor.
Adamlar su anda oyuncularin tepkilerine gore degisikleri adim adim yapiyorlar. :icon_tup:
hasar uygulaması çok hassas çalışıyor.. gece yarışıyorum son turda geldi arkamdan vurdu biri sol arka amortisör patladı 3. oldum.. duvara çarpsan yada ufak bir temasta bile patlıyor.. gerçi oda sahibi isterse kapatabiliyor ama bu şekilde istediğn kişiyi yarış dışı bırakmak mümkün..
280 bine ferrari 458 italia aldım. 150-200 binede tüm mod. paketlerini full bir şekilde yükledim. aşırı besleme yapmaya izin vermiyor bir tek onu yapmadım.
araba iyi gidiyo falanda 700hp - 600nm tork - 1200kğ falan.
onun yerine keşke nsx-r alıp, onu yükleseydim diyorum ...
race car lazım race car lazım :) dayanamayıp hemen modifiyeye harcıyorum paraları yoksa gidip alcam bitane race car. boşa yaptığım modifiye paralarıyla cidden 2 tane race car alırdım rahat rahat...
bu corvette alıp race car kit yapma planı verimlimi arkadaslar ne derece kovalıyo araba değermi yapmaya?
bende aynı durumu sorguluyorum şu an :S
gereken hafifliği sağlayamıyorsun standart araca girişince race car ların aerodinamik özellikleri çok sağlam...
nıssan loctite zexel gt-r 00 düştü bitane 2. ele 460bg/686nm iş yaparmı acaba race car
1100 kg 739.000 kredi bu
Yeni update gelmiş; 1.03.
http://www.gtplanet.net/gran-turismo...now-available/
Updatelerde yeni premium arabalarda eklerler inşallah.
çıkan updatelerle oyun düzelmeye başladı