Bu akşam birşeyler yapsak en hızlı Ep3 ü görsek :)
Printable View
Bu akşam birşeyler yapsak en hızlı Ep3 ü görsek :)
dun açıp yeni eklenen çevrimiçi yarışları yapmaya başladım güzel araçlar gelmiş hepsini satın almam lazım
sadece dun 3.500.000 cr lik araba aldım garaja koydum :D
ben hala psne giremiyorum yaw neden acaba
Artık çevirimiçi satılık araçlar motor ve gövdesi tamir edilmiş şekilde geliyor bir de ona para harcamıyorsunuz. :icon_tup:
ve 0km gelıyor. Tolga psn ın haala duzelmemesının sebebı sıfrenı degısmedıgın ıcın olabılır. Sıfre degısım talebı olusturup yenı sıfrenın maıl adressıne gelmesını beklıceksın
Himm ben bir sonynin sitesine bakayım sagol Serhat :)
valla bende şifremı unuttum sitenın düzelmesını beklıyorum...
uzaktan kasıyorum bugun sistem gitmediği sürece :D
senin paylaşımdakiler 40 zaten bi yarış başlattım bakalım ne olcak :D
Onur nasılsın ben Efe. Gran Turismo'da yeni arabalarla oynayabilmek için career moddamı takılmak gerekiyor ?
Hepsi level 40 oldu. :cokgreen::cokgreen::smokin:
Ama ne araba verdi ne bir şey. :(
ben bayağıdır kasamıyorm geçen 24 saat yarış açtım elektrikler gitti o gündür bu gündür hevesimi kaçırdı ahahah :D
Varmı geceleri habersiz deniyen typerını görmek isteyen :D
sizinle oynamak içn ps3 ü nete bağlayacğaım , fakat şu andaki tarifem 1 gb limitsiz . ben bunu 8 gb netlimitsiz tarifeye çevirsem mi ? lag yaşarmıyım , siz hangi bağlantıyı kullanıyorsunz arkadaşlar? tarife değiştiricem tavsiyelerinizi alayım .
8 Mbps'ye kadar / limitsiz
Ayda 49 TL geçiceksiniz sanırım bende bu bağlatıyı kullanıyorum sürekli bir problem olmuyor şükür :)
akşamları oynayan yok mudur? dün bi girdim baktım millet günlerdir PSN leri açmamış bile .
Nürburgring de gazlayacak adam arıyorum :)
PSN ID : SpawnTR
Efe 4te bilirsin az ezmedim seni rollde:D
Akşamı bekle içinden geçiyim yine :D
ben bazen ps3 u açmayı deniyorum ama çok sıcak havalar satmıyor :D
bu akşam var mı girecek olan ?
Anasına avradına sövdüm yine GT5'in. Gerizekalı bu adamlar yine girmiyor.
onuralp , sen giremesende B-Spec şöförlerin dün kurduğum yarışları silip süpürdüler :) daha da almıyorum seni yarışlara :D
problem nedir? girmeme muhabbeti
Benim şöferler 3haftadır yatıyolar inşallah bi el atmışsınızdır...
Bu akşam gazlayalım köprüde birilerine saplanasım geldi:D
Çok pis bi EK9 hazırladım:D
benim play seat a klima şart oynanmıyor ya :D
hata kodu falan veriyormu
geçen banada oldu surekli sunucu hatası dedi biraz kendi çapımda time trial yaptım o ara bağlantı :D
çevrimiçi yarışları bitirmek için uğraşıyorum :D
arkadaslar kimin psn'ini gorduysem ekledim.. nasil olacak simdi bu is?
benim psn: ERK_RS
hızlı bi ek9 da bende var :D
O zaman bu gece biraz gazlayalım :D
h.içi genelde herakşam ring organizasyonumuz oluyor fazla kalabalık değiliz maksimum 3-4 kişi olıuyoruz, ringde yarışacak tecrübeli arkadaşları bekleriz. benim psn: sis79
oda adı genelde "roller" oluyor.
bekleriz,,,
Keske buraya daha önce yazsaydınız 1-2 kişi takılıp sıkılarak kapattığımız oluyordu :) Hepinizde mikrafon varmı acaba haberleşme açısından ?
psn imzamda var :)