nerde tayparcılarrrr nerde o yürüyen tayparrrlar :D
Printable View
nerde tayparcılarrrr nerde o yürüyen tayparrrlar :D
Ooo gece saglam kalabalik olacak gibi......
Sciroccolar geçiyor tayyarları... :)
arkadaşlar bu online meselesi nasıl oluyor ps3 denmi bağlanıyosunuz bende bağlanyım :)
Scirocco s2000 ne olur acaba denemek lazim :D
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum psn yi alamadım kredş kart numarası falan istiyor yardımcı olabilecek birileri varmı?
Type r denemelerı yapmak ısterım gece :)
yaw biriniz anlatsanıza nasıl bağlanıyoruz :)
kopmuş gt5 çiler herhangi bir soruya cevap vermiyorlar :(
kk bilgisi vermeden üye olabilyiorsunuz
ki sonradan ekleyip alışverişte yapabiliyorsunuz ps storeden
oyuna girme için zaten sadece ps networkde sing in olun
ve oyuna girin lobiden oda no ile bağlanıyorsunuz direk başka yapmaınz gereken birşe yok
bu akşam eve çok geç gidebilirim ama yarın akşam için antreman yapmış olursunuz :D
pekii oynarken oda noyu buradanmı yazıyorsunuz yoksa tech üyelerinin sürekli girdiği bir oda varmı varsa şifresi varmı :)
Evet beyler rollingler draglar icin son 30 dk
oyuna yeni dahil olanlar psn belirtsinler atmayalım odadan karambolde :D
psn dediğin kullanıcı adımı :)
1472 6118 3787 3245 7779 beklerim :)
zafa38 dahil oldu
ben güncellemeleri yüklüyorum bitsin geleceğim, kullanıcı adım umut5165 atmayın :)
az önce çıktım bende psn: larrysafak
oda bulunamadı diyor :)
var mı güncel oda....
ben geldimde başım ağrıyo girmicem sanırım
Kimse yok herkes yarin girecek herhalde...
Oda varsa girelim
iş yerinden yeni çıkıyorum yarın akşam herkesi ring e bekliyorum :D
Kaç aydır bi giremedim online'a daha doğrusu siz girerken hiç zamanım olmadı yahu :ofk:
Dunku denemeler fena degıldı bu gecede toplanalım ama headset olmadan zor oluyo anlasmak araba seslerınden konusulanları duyamıyorum kulaklık almam lazım :D
yahu gece gazlayıp gazlayıp durdukta ben hiç bişey anlamadım organize bişeyler yapmak lazım rollden ziyade uzun soluklu yarışlar yapalım bu gece
Arkadaşlar bu araçlar bi yarış kazanınca filan hediye ediliyor mu ? Eğer sahip olmanın tek yolu satın almaksa alıcam da :)
http://b1112.hizliresim.com/s/s/19yb8.jpg
Şu an için satın alınıyor. Ayrıca herhangi bir şekilde hediye olarak da gönderemiyorsun.
uzun zaman sonra bu gece sanırım girebilecem oyuna , baya bi süre daha giremeyecem sonra :)
müsait olan olursa gaz açalım :D