eettt hadıı beylerr beklıyoruzzzzzzz
Printable View
eettt hadıı beylerr beklıyoruzzzzzzz
hahahahhahahaah :) bekle ep 3 umde yapım aşamasında. sadece bekle rs le deldım ep3 lede delıcem :) ama yanlıs olmasın araban turbo benımkı atmosferık :)
ya şunu 5 6 kere deldiğimde gören biri yazsında sussun sana bundan sonra tiyo falan yok hadi bakalım bende sana bugün atmosferik arabayla gelicem 3 saniye sonra basıcam :)
Bende bi ep3hazirladim gecen hafta en setuplisindan. Herkeze gider. Samet sen dahil!!! :D
:D hadi bakalım rakipler artıyo sorunu halettinmi giremiyodun odalara ?
Cok ugrasmadim o gun , siz rolling yapiyodunuz bozmim diyr bi tane drift odasi buldum ona daldim. Problem yok yani
sarıyolar rolling e bende sıkılıyorum drift yapmak lazım ne kadar çok beceremesemde :)
Efe sen istanbuldamisin moruk...bi ring yapalim seninle
ben odaya giriyorum tam hareket ettiğimde sunucuyla bağlantınız kesildi diyo deli oldum, rastgele birinin odasına girdim sıkıntı yok bu ağ uyuşmazlığına nasıl çözüm bulacaz beyler soleyinde typerımla iddalıyım :D
Dostum bu aralar tam kamyoncu oldum 1 haftasa 3 kere gunubirlik abkara yaptim. Simdi yine yoldan geldim evdeyim. Hatundan firsat bulursam girerim aksam. Cuma aksamina kadar istanbuldayim sonra yine ankara
ep3 unle gel denıyelım spawn
şu oda numarasını yazsanıza düzgünce buraya geliyorum bitti maç
edit: 5 6 boy deldim demedim 5 6 kere denediğimizde geçtim dedim sonra şanzumanını aç gel beni geçersin dedim geçtinde neyin peşindesin yavru ceylan :D
en son yazdıgım duzgunu abı
ben sıkıntı yaşıyorum bu odada lütfen başka biri kurabilir mi?
ya biride şu sezonluk etkilikdeki b spec yarışını kazancağımız bi araba paylaşıma açabilir mi uyuz oldum ak 4 milyon harcadım yine yok kazanamadım :D
anıl oda bulunamadı diyor yazsana numaryı tekrar
abı ben spclerınde 1 levl bıle olamadım sureklı basında olman lazım onun ya mal sureklı motor kırıyo
yeni oda kuran var mı beyler en son kurulan odada sıkıntı yaşadım ben 10 defa girdim 10 defa reset attım makina cortlicak :S
Dermanim sen kursana bi oda
1472 6399 8966 5886 1696 oda numarası
Bende anca geldim eve geliyorum birazdan
beyler ben giremedim yeni bir oda kurdum buraya bekliyorum :)
1472 6399 8966 5886 1724
benim net patladı sanırım :D
Ben giremiyorum odaya. Onur sen kurarmisin
1472 6399 8966 5886 1724
Bf3 e girdim biraz adam vurup gelcem :)
oytun nıcklı kımdı ? :)
Giremedim simdi bi modemi resetliyim olmazsa kurarim
yaa arkdas nasıl bı guncellemedırr böyle yaa. aksam 5'ten berı hala oyun guncelleme yapıyor :@
ben resetledim yine giremedim kapadım ps3 ü yeter ztn bugünlük bana bu kadar
onur sezonlukta b spec yarışını kazanabilceğim bi araç paylaşıma açarmısın
Hangi araclari denedin ben daha ugrasamadim o yarisla :)
valla pug un le mans aracını bile aldım 4milyona düşün o kadar inat ettim bide toyotaın hediye gelen yarış arabası vardı onuda denedim yok olmuyo 30 saniye falan yiyo :D
Baglanamadigimdan yeni oda actim
1472 6399 8966 5886 1746
Ben bi yarislari yapiym sonuc gore bi arac buluruz :)
pılotun kacıncı level?
38 en yükseği