enes'te bi oda açmıştı ordamıydınız ?
Printable View
Herkesin eline ayağına sağlık beyler , Güzel yarışlardı..
Bu çekişmeler adama g27 aldırır :)
bence bu ekip ayni araclarla devam edelim derim :)
Bu akşam sıkı bi çarpışalım nur. de falan 5-10tur :)
10 tura kadar giderim var yaklasık 70 dakika :D
2 tur ring de kollar kopuyo , hele bir de rakip onur enes ise :D baski buyuk
bugun varmı atraksiyon? driver s.f bitti sonunda :)
dün gece gerçekten güzeldi ama siz iyice prof olmuşsunuz bize daha çok var :)
var mı aksiyon
varsa bende katılabılırım...
yavas yavas ogrenıyorum 14. sevıyedeyım :) s2000 yaptımda yetersız kalıyor full mod ile :( A-Specte bı yarıs var daytonaada gelen geçen içimden geçiyor her turlu sanzuman oranını denememe ragmen ... allahtan sonuncu olunca bıle 8k para verıyo 1k sevıye arttırıcı :)
bende 17. seviyedeyim paramda yok arabamda yok fazla ya:D ekleyip araba vermek isteyen varmı acaba sevabına özellikle şu 70 model ve öncesi hiç denk gelmedi öyle arabalar
psn: jdm3838
volvo 240 wagon'cum 164bg ile kesmedi ne var ne yok yükledim 300küsür bg oldu. sonuç boşa giden cr'lere oldu :)
akşam golf gti mk1. dalacam bakalım sonuç nasıl olucak :)
akşam nürburgring varsa geliyorum beyler :)
Akşam nür varmı bana nürde dönmeyi öğreticek birinin yardımını bekliyorum .
Akşam aksilik olmazsa 10:00'dan sonra ben nürbüring'de dönerim... Neden hiç SPA yapmıyoruz... Çok keyifli bir pist.
var mı oyunda kımse ? hıc onlıne oynamadım daha :)
EDİT: kendımız oynarken pite girmemiz gerekicek yarışlar nerden yapılıyor bu arada ?
spa'da güzel fikir. bence önce nürbur yapılır, sonra le mans yapılır sonra da spa yapılabilir. bayağı zevkli geçer. baştan 500 pp'lik araçlar seçilecek gibi bir sınır koyulursa ve ısındıkça yarıştıkça bu pp artarsa tadından yenmez bu gece :D
Varmı yarışıcak ?
yarım saate belki gelebilirim duruma gore kesin değil :D
numra yazarsanz grmyı denerın
Oda actım beyler Nümburgring
Oda no: 1472 6399 8451 1926 4258
zaten oyunun acemısıyım bıde pist num olunca +3 dk yı buluyo turlar :D gercı 106 ıle yarıstım ben :D kısa var arabada 190da kesıyo :)
bugün psn'e kaydoldum şimdi güncellemeleri yapıyor oyunun 1 saat oldu daha %4 diyor sizdede öyle oldumu ?
sanırım ilk kez güncelleme yapıyosunuz,şuana kadar ki tüm güncellemeleri yaptığı için normal durum yanlış hatırlamıyosam 13 tane güncelleme olması lazım toplamda
aynen öyle 13 güncelleme 1 saat oldu daha 1.pakette ve %6 :D
bi arkadaşın cihaza kurarken yaşamıştık :D
drag yokmudur
11 kisi ring de 2 ser turluk yarislar yapiyorz :)
hangi araçla peki :D
Oda no yazcanızmı gelelim mi psn den :D
Beyler varmıı oyunnn ??
guncelledim tam 12 saat falan surdu
Var mi bugun bi roll drag circuit gt5 ciler:)