fark ettim bekliyorum abi :)
Printable View
wooow harbiden zevkliydi gencler :) herkes benım arabalarLa araya il koydu ama gene hosuma gıttı :D
sarı civic'e cok fena bilendim haberiniz olsun :)
Aynen dediğiniz gibi 1,5 aydır tek başına yapay zekaya karşı oynamak çoğu zaman sıkıcı oluyor. Yarın ilk iş Format+Güncelleme.O zaman ps3+gt5 güncellemeleri yaklaşık 30 saat mi sürüyor :eek::eek: . Bir de ekstradan yeni çıkan pist ve arabaların içerdiği patchi online oynamak için almak zorunda mıyım?
Çok teşekkürler yardımınız için en kısa sürede aranızdayım :).
evet format atıp son surume gectıkten sonra kendıne bır playstatıon network acountu acıcaksın.o senın psn adın olucak.butun guncellemeler bıttıkten sonra onlıne storeden eklentılerı satın alıcaksın.ben bundle set + sırocco golf + lambonun oldugu paketı + speed test trackı almıstım ortalama 50 lira tuttu.arabaları eklentıden aldıktan sonra ana menude ındırılebılır ıcerık dıe gosterıyor.onları oyuna adapte ettıkten sonra arabalar araç teslimatı bolumune dusuyor.bide cr harcayıp almıyorsun yanı ;)
benım 30 saat cıvarı surmustu adsl de.oylekı torrentı 900 kb ile çekerken.ama uydunet kullanıyorum suan o daha hızlı.
format atınca butun savelerın gıder.bıde orjınal fw yukledıkten sonra oyunların cdsını hıcbızaman makına ıcınde bırakıp makınayı kapama. cd yı cıkar oyle kapat ps'yi.
ben o hatayı yaptım makınem patladı bıde format atmak zorunda kaldım.%80 lık gt5 oyunum 300 kusur arabam gıttı.makınam hıc acılmıodu acmadan format attım :) acabılsem kurtabılırdım savelerı ama kısmet deılmıs :D
tek rakıbım sarı cıvıc :D
var mı şu an yarışan?
1 saate gelebilirim
suan bjk macını izleyip kanser olmakla mesgulum
Beyler oyun yok mu ya ?? yapalım bıseyler :)
ya bi drifit cevirelim olmuyormu ?
driftte oluyor :)
bu aralar online olmakta zorlanıyorum ben :D
hakketten beyler bı oyun yapalım ya nerdeyse 1 ayı gecıcek :)
http://www.techturkey.com/forum/gran...line-oyun.html burda organize oLaLım ;)
beyler eskiden çevrimiçi galeri haftada 1 uptade oluyordu bende 15 gundur tık yok
şu konuyu biri bi taşısın gran turismo bölümüne, varmı akşam oda kurcak
slm herkeze amca oğlu ben de burdayım artık gt ler toplantısında