o yolda 5 araba drag yaptık ya artık gözüm açık gitmem :)
tolga pardon aga tam cıkarken sesini duydum kafamda filler çiftleşiyor valla
Printable View
o yolda 5 araba drag yaptık ya artık gözüm açık gitmem :)
tolga pardon aga tam cıkarken sesini duydum kafamda filler çiftleşiyor valla
şimdi çıktım hala gazlayanlar var
yarın işe gitmicek olsam devam ederdim
iyiydi bu gece valla çok eğlendim ringde 3. tur yapalım bence ciddi ciddi donuluyor yaw :D
Çok eğlenceliydi valla bu gece herkesin ellerine sağlık :D
Batuhan_Kpro bendim bu gece çok eğlendik ellerinize sağlık :) Denemek isteyen olursa Type-R herzaman hazır :D
kalabalıkken ring te temiz 2 tur çok rahat atılır :D
birçok kişiyi ekledim psn ye ama eklemedkilerim olursa onursumer benim psn :) ekleyin
Typer fena ya Clio'yla biraz zorladım ama cık yemio :D Bu gece varmı yine oynayan..
gece duruma gore katılım gosterebilme ihtimalim var c.tesi olduğundan hiç belli olmaz :D
Evo 8 ile saplarım ahaha :D
yahu oda numarasını paylaşsanız burda nasıl olur ?
gece 12'de,2'ye kadar lobiyi güncelleyip durdum 4 kere denk geldi tech adlı odaya sinyal zayıftı ağ uyuşmazlığından giremedim,bikaç arkadaşada mesaj attım aranızda cevapta gelmedi bi yardımcı olsaydınız yahu.
Çok iyidi bizim roller EK larla show yaptık :p
buda video 3 de 100
2 de 70 de anca tutunuyorum ben :)
http://www.youtube.com/watch?v=ZysplGUzw5g
kivanc_2856 benim psn'de.
tamamdır kardeşim sağolasınız,dün listemde olan bikaç kişiye mesaj attım geri dönmediler :/
Dün TECHTURKEY diye bi oda açmışlar girdim Nürburgring ama burdan tanıdık kimse görmedim ben adamlar para kasıyorlardı,map dışına çıktılar ordan finish çizgisine gidip sıfıra yatarak kastı adamlar para :D bende yapıyordum ki tam bağlantım koptu sonra odayı bulamadım bir daha :D
Evet abi bendim :)
bakalım bu gece nasıl olacak
250lik CRX ve 340lık Cupram'la baş kaldırıorum herkese :D
Bıkmadınız mı hala şu oyundan ya gt5 i ps ye takmayalı 1 ayı geçmiştir :)