araçlar hazırlandı rodajlar tamam artık açılsın şu otobanımız :D
Printable View
araçlar hazırlandı rodajlar tamam artık açılsın şu otobanımız :D
PSN'e de sansür gelecekmiş.
herkes kaldırdık bekliyoruz moduna girmiş şu psn gelsin artık kapattım makineyi
Psn ler gitti uyku duzenim duzeldi valla:)
bu psnler 1-2 hafta sonra gelir herhalde...
haftaya gelme ihtimali yüksek :D ben hediye falan vericeklermiş onu merak etmeye başladım :D
sıkıntıdan 2. ep3 typerimi yükledim :D 2. ek4 typerimi yükledim hahah para bitti ya
ben 2 haftadır elimi sürmüyorum......biraz özleyelım...:):)
bende açmadım hiç ama artık düzelsin benim kaydettiğim 2 3 video var hele birinde dermanı bi geçtim anlamadı bile :D
hangısı o yaaa Sabri...bana göndersene video yu..:D
Forza daha iyi bence.
storelar açılcak diyorlardı dün için deneyen varmı? kademe kademe gelicekmiş psn bbayağı bi değişiklikle gelicekmiş, şu hediye olayıda TR yi kapsamıyor sanırım
plus uyelık falan bızı kapsamazda ıllakı bırseyler sunarlar :)
Açılsada gazlasak :)
psn mızı bıze bagıslasınlar o yeter bıze:)
Yeter artık rolling yapmak istiyoruz :D
Psn den bi haber yokmu ya?
herhangi bi gelişme yok beklemedeyiz :D ama zamanı yaklaştı hissediyorum :D
Rodaj bitti beklemedeyiz :D
Yok yok kesin sansür.
Yok mu bi haber ?
internette birkaç kaynak hazirandan once açılmayacağını soyluyorda inş fake haberdir :D
sanırım tum alt yapıyı sıfırlıyorlar yeniden yapılandırma soz konusu bu yüzden uzadı
Açılsada gazlasak :D
ulan ne psn ymiş arkadaş valla ps3 toz pislik içinde kaldı kullanmaya kullanmaya :D
psn geçtiğimiz h.sonu açılmak üzereyken tekrar hacklenmiş kesin olmamakla birlikte en iyi ihtimal 1-1,5 ay içinde açılacakmış, sony den gelen açıklama bu şekilde arkadaşlar.
yaz geliyo zaten dahada girmem ben arkadaş hala düzelemedi :D
Evet yaz geliyo dahada girmek zor olur.Bi an önce açılsada roll yapsak daha deniceğim çok insan vardı ya:D:D
aynen sezon açılınca girmesi zor :D
''PlayStation Network'ünde yaşanan hack probleminin şirkete 1,6Milyar$'a mal olduğunu söyleniyor''
diye bi haber okudum sanırım network u sıfırdan var ediyorlar :)
Yönetim istifaaa :D
psn bi kaç güne açılacakmış arkaadaşlar merlinin kazanından aldğım habere göre
Kapandığı günden beri boykottayım :D
Senmisin hepsini online yapan. :D
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PS3'ün arkasındaki tuştan bile kapattım. Hatta odadaki LCD'ye anten kablosu çekeyim diyorum bir işe yarasın. :hahaha: :D
Bu ne ya yerim 1.6milyar $'larını onların açsınlar. :mad:
b spec bile kasamıyorum arkadaş mağdurum :D
ulen bunlar yapana kadar ps4 çıkcak yaaa..o kadar bekledık gt5 cıksın diye şimdide psn bekliyoruz.....hevesimiz kursagımızda kaldı..