Tek sıkıntı ayağını gazdan çekmeyince vites geçmiyor debriyajlı iken.. öyle tapagaz aygaz modeli atamıyo vitesleri :)
Printable View
0 gibi PS3 ve yepyeni GT5 verelim isteyen varsa :) ben oynayamiyorum artik, zaten GT5 gelecek diye 1.5 yil yatirdim makinayi kullanmadim yine yatmasin isine yarayan birine gitsin :D
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=69958
roll çok zevkli oluyo yaa :D dün gece arkadaşla Toskana pistini editledik,2-3tane düzlük yaptık düzlüklerde baya bi uzun hani :D bende yeni STI sedan arkadaşta STI spec C,3 kornadan sonra fırladık süper bişey yaa hiç bu kadar eğlenmedim GT serisinde :)
Dun enesle online yaptik biraz..guzel denemeler oldu valla cok keyifli..ben her gece techturkey gt5 adinda yaris duzenleyicem isteyenler buyursun:)
PSN: Romeo_er2
E46 M3 turbo sc olmuyo serefsizler ne mantiksa
oo masallah nos varmi :D stainless steel pipe larida aldim haftaya bagliyicam gelsin 150+ hp ....
bi baksana turbo veya sc takiliyomu merak ettim,,, takilmasada mecbur alicaz ama olsun...
e46 m3 e 170.000 credit direk gomdum :)
bakiyim z4 m stage 3 hafifletme benim kadar hafifletebilmis mi ? :)
arkadaşlar psn nicklerinizi yazında online yapalım ya :D
bende laci 106 s16 var full stock şu an isteyene takas yapabilriim :D
tektörkiy loca yok mu oynayalım
hadı bakalım dırekt agda cıkar mı
la bı tane turk yarısı yok hanı
açtım şimdi
techturkey gt5 diye
yaw moruk actın ama ava gıdıorum ben yaw :) bkledım senı bı turlu gelmedın. bende ıkı rusa dayandın ayıptır solemesı. hadı ıyı yarıslar sıze bu ısı oturtalım mutlaka beraber oynayalım oyun zaten zevk vermıo :)
arkadaşlar , oyunda internete bağlanamıyorum. DNS ayarlarında hata var diyor, nedeni ne olabilir fikriniz var mı?
Arada verio tekrar deneyince olmadımı?
hayır hiç bir değişiklik yok..
moruk oyuna gırmeden once network tan sıgn ın yap. ondan sonra oyuna gır. bende de aynı hata var. once sıgn ın dıorum network kısmından sonra oyuna gırıorum.
bu aksam bı bomba yapalım artık techturkey ın delıkanlıları bı dokulsun. bakalım kımler neler yapmıs. en guclerler cıksın ortaya.
Evet aksama müsait olanlarla turlayalım biraz.
GTR
ITALY
ZR1
extreme yarışaım bu gece
Tsukuba M3 ile 55.911 yaptim bakalim zamanla kaca indirebilicez.. :)
ewet vaR MI gt5 loca