Ee varmı oda sıkıo muyuz bu gece :D
Printable View
Ee varmı oda sıkıo muyuz bu gece :D
valla ben işlerimi bitirir bitirmez açıcam oda :) bi yarım saati bulabili kulaklığımıda sarja taktım dolsun o arada
Ezel sonrasi basalim derim :)
Tamamdır abi o zaman açınca buraya yazarsınız :)
Biz hala mail bekliyoruz :)
arkadaşlar benim psn varda arkadaşın üzerine yeni psn nasıl alırım bilgisi olan var mı ?
açıyorum birzdan
1472-6399-8408-2428-5729
Beklerim
hala psn flan acılmadı bende nasıl kufur edıorum anlatamam
Aynen ya mail gelicek diyo mailde gelmiyo bu ne ya
açtım ben eğer açmadıysanız
1472 6118 3658 4760 7397
aha açılmış oraya geçiyorum ben
ahaha off ben geliyorum diye kapadım sende kapadın sanırım :D
açıyorm şimdi tekrardan :D
1472 6118 4259 7710 0810
"Giriş,oda sahibiyle ağ uyuşmazlığı nedeniyle reddedildi"
İlk defa böle bişi çıktı ?
ten uyusmazlıgı gıbı bsy olsa gerek :)
ya ben yeni psn açtım arkadaşlar banada mail gelmedi fakat tabi bu hesapta hiç araba yok eski hesabımdakileri buna nasıl geçirebiliriz fikri olan var mı ?
Ya mail falan yok küfür edicem en sonunda sony e yaa :ofk:
ps network acıldımı yaw ?
Bide su teknolojiyi kullanmayi ogrenebilsek, arastirin arkadaslar donanim haberin konuyla alakali forum linkini verdim, orda hersey yaziyor son sayfalarda, dedigim gibi eski uyelerin zaten mail beklemesine gerek yok, sifre degisikligi yapin deneyin, olmazsa eski sifre uzerinden baglanti deneyin birde, tabi oncelikle update yapicaksiniz 3,61 mi ne olmasi lazim
Kolay gelsin,,
valla biraz gazladık roll ağırlıklı 2 kişi olunca :D
online ozlemişim ya :)
G-mail i olanlara takır takır yollanıyormuş mail .hotmail olanlara mail ulaşmıyor sanırım hotmail olupta maili gelen varmı ?
valla banada hala mail gelmedi...
şansızlık sanırım :D
bana mailin gelmesi 10sn falan surdu denilen gibi mail adresiyle ilgili olabilirmi benimki kendi domainim ?
herkesin açılsın 2 kişi sarmıyor kalabalık olalım :D
bu arda dün
amuse,spoon,opera,mugen s2k ları atmosferik olarak deneme şansımız oldu her aracın gittiği yürüdüğü suratler farklı yaw :D
ama herzamanki gibi opera alayına gidiyor :D