topluluktan uzaktan oyun moduna girince zaten orda stanby modu var gorursun
ekran koruyucu girmiş gibi oluyor
Printable View
Bu arada Onursumer abiye teşekkürler sürücülerim para gördü level 0 olan işi kaptı götürüyor :D
Usa psn id oluyorsa beni de ekleyin diğer konuyada şimdi yazacağım PSN ID : fleature
not: Tekken ve Marvel vs Capcom 3 : fate of two worlds de ayrıca adam ayıklanır bilginize :D
Evet beyler an olarak level 7 ve level 0 pilotlar ile ortama adımımı atıyorum :D
Bu pilot olayı nedir peki ben oyuna başladığımda her seferinde bir şey seçerken dikkatli seçin bir pilot hakkınız var diyordu ?
Benim bir adamım var lvl 19 mu ne başka pilotum yok :(
307si ve accent34 bütün pilotlarını seçtim kanka benim 7 level yarışcak :D
Saol onur verdiğin cevaplar için akşam kurcalamak lazım demek ki anlaşılan çok geri kalmışım
Ohoo ben zaten bütün gün netteyim.. Coştururum ben bunları :D
b spec de 3 levelim tek pilotumun olması normal yani ozaman :D
Ben şimdi pc üstünden yarış seçtirirken araba falan seçmiyorum hiç otomatik alıyo :D
Onunda ayarı var mı :)
Edit : Niye başkalarının bütün pilotlarını yarıştırıp kendimin bir sürücüsünü yarışa sokabiliyorum ya :D:D
yok arabayı kendi veriyor :D
o şekilde herkes kendi makinesinde kendi pilotu ile diğer tüm pilotları yarıştırabiliyor o şekilde ayarlamışlar
kendi plotlarını sen tek başına yarışa sokamıyorsun kolay para kazanmayı birazda olsun engellemek için yapmışalar bunu yoksa kimse paylaşıma açmadan 6-7 pilotu dondur dur pistte :D
Ben level 7 pilotuma ağırlık verdim..
Biri 0 level pilotum ile ilgilensin lütfen bir ara :D
Yaw önceden uzaktan yarıs yapabılıodum şimdi psn sayfasını acınca pc den nereye gırıyoruz acaba
Buarada PSN:alphan99
https://us.gran-turismo.com/us/gt5/signin/
adresinden giriş yapıyorz
Bu arada sürücülerin kazandığı paralar direk ana paranın üstüne mi ekleniyor yoksa sürücü üstünden çekme gibi bir olay falan var mı ?
sürücüleri paylaşıyorum bende sokabilcek olan varsa memnun kalırım :D
Bu arada bende amerika üzerinden kayıtlıyım psn'e ama sorun olmuyor
arfy ve livestrong kanka psn ekleyin beni bizim pilotlar daha toy kendi aralarında yesinler birbirlerini :D
psn: iLkayM
Mirage cyborg aldım 2.el'den.. 60bin km cıvarındaydı...
174 Ps di aldığımda..( Ki fabrikasyon gücü bu )
Motor yaptırdım 190 beygir çıktı...Motorda stock...
Yani her şeyi 0'dan yükleyebiliyorum... Bu km olayı dogru mudur acep ? Şaştım kaldım
açtım hepsini paylaşıma :D
edit: ekledim ilkay :)
ilkay ekledim .. varsın bende buralarda biyerlerde olman lazım bakıyorum :D olmadı sen denermisin
psn : bykoksal
tamamdır kanka ikinizde eklendiniz :)
Yarış bitsin şimdi bizimkileri alıcam bir yarış :)
enteresan ya ps3 de ve pcde online görünenler hep farklı :D ps3 den baslattım gene bi yarış ilkay accent34 kimdiyse hatırlamıyorum :D sametozeren falan 15 kişilik bi yarıs baslattım .. :D
Accent34 benim abi :D Yarıştır abi yarıştır Allah razı olsun ya :D
arfy toplamış benim şöforleri kaldım dımdızlak :D:D