|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 4 teker
|
bu sebep
![]() bunlarda sonuç aksam aksam guldum yıne... son anda kurtarmısız bıraz daha ustunde gıtseydık krang blok hepsı çöp olacaktı allahtan krang ta ve blokta cızık bıle yok CP PISTON SET 99.75 MANLEY H BEAM KOLLAR jdm sti spec-c yag pompasi 12mm arp kapak saplama set cosworth ana kol yatak set cometıc conta prodrive benzin pompası greddy 82 mm komple eksoz sıstemı suan karar veremedım ama bıde beyın alacam... gostergeler ıvır zıvırlar saymıyorum ee ne demısler deveyı dıken ınsanı .... yarasır o yuzden ımprezadan vazgecemeyız ![]() ankara tork garaj korhana (parçalar tedarik )ve topkapı pasa servıs savasa sımdıden tesekkurler __________________________________ http://img160.imageshack.us/img160/8655/9112n.jpg İZMİT-KORFEZ TRACK RECORD 52.782 sec. Son Düzenleyen Ozan'S; 25-11-2010 16:28. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Bu parçaların bana fiyat listesinide geçebilirmisin?
bu arada geçmiş olsun. ucuz yırtmışsın diyeceğim ama, birşey olsada bunları değişecektin zaten
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() |
geçmiş olsunn
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
zaten acınca ogrendık bole oldugunu ben farketmemıstım savas yagı eksılıyor bunun bı acmak lazım dedı allahtan acmısız __________________________________ http://img160.imageshack.us/img160/8655/9112n.jpg İZMİT-KORFEZ TRACK RECORD 52.782 sec. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Savaş Motorsports
Geçmiş olsun Ozan abi ama emin ellerdesin
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: AMG
|
eninde sonunda olucaktı Ozan.
malum ej257 ![]() Korhan abi yapmış güzel bir liste. allah içine sindirsin. gönül rahatlığıyla gazlarsın artık. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
aaaaa çok güzel küllük
![]() ![]() ![]() Hayırlısı olsun ozan Allah içine sindirsin inşallah yeni işlemleri __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: EJ257
|
2 ay önce aynısı benim başıma geldi.Kıl payı kurtardım
.Geçmiş olsun
__________________________________ Ben sese ses demem boxer değilse |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
eyvallah hılmı
![]() ıyı oldu makına yapmak ıyıdır ısteyene kargolarım pıstonları kulluk yapmnak ısteyen varsa
__________________________________ http://img160.imageshack.us/img160/8655/9112n.jpg İZMİT-KORFEZ TRACK RECORD 52.782 sec. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: subaru's
|
Ozan, hayirli olsun kronik 257 sorunu bu
zaten artik icinde forged piston olmayan 257 kalmadi diyebilirim, TR de anca 2 bilmedin 3 tane kalmistir, biz 50 den fazla yapmisizdir minimum zaten. Parcalar guzel, savas ustaca temizce toplar, ondan sonra bir izmit seferi daha bekliyoruz senden. hos eminim bunlar sana yetmiyecek, baharda bir setup daha gelir soyle 30 veya 35 xtr lisindan; bu sefer bikmadan satmadan hayirlisi ile ama. __________________________________ Guc; Bilgi ve Tecrubedir. |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
__________________________________ http://img160.imageshack.us/img160/8655/9112n.jpg İZMİT-KORFEZ TRACK RECORD 52.782 sec. |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |