makyaj yaramış da pek bi güleryüzlü olmuş
Printable View
makyaj yaramış da pek bi güleryüzlü olmuş
fiat ın yeni multiair dizeli koymuşlar bunada =)
ön taraf opc ye hafiften benzemiş sisler bi garip ama mercekli farlar çok hoşuma gitti içerdeki ekran Türkiye'ye gelceğini zannetmiyorum ama usb girişi iyi olmuş arka ve yandan aynı 1 ton kara arka stoplar o kadar
edit:sanırım bide esp var esp tuşu mevcut :) ama en sağdaki tuşu çözemedim
sevmeye başladım corsayı beyazın gideri var
esp makyajsız corsalarda da var
soldaki tuş hem sürücü koltuk ısıtma hem direksion ısıtma.komple deri kaplı direksion
sağdaki tuş nedir ?
Farlar güzel ama merivanın farlarını andırıyor. Ben tamponun alt kısmını begensemde bu plakalıgın kenarında kı plastık kısımları begenmedım cok kotu bır goruntu olusturmus. Punto evo dada aynı zımbırtadan benzer var. Ama muhtemelen göz alışmadı alıştıktan sonra daha hoş gelebilir. Bu fotolar içinden en güzel gözüme geleni beyaz oldu yalnız çok tatlı olmuş.
iç konsol iyi fakat şu turuncu bilgi ekranından kurtulamamış..ve direksiyonda farklı bir dizayn beklerdim..tamponlar fena değil sis farları etkileyici yalnız ön farlarlar zamanla göze hitap edecek gibi..bir öncekiler daha hoş..logo ve panjur güzel olmuş..genel olarak daha iyi olabilirdi..ama makyaj işte..olmuş..diyelim:)
he birde aux girişinin yanındaki usb girişi çok iyi olmuş..ellerine sağlık yapanların:D
o cooper çakması şeritler olmamış ama yakışmamış daha özgün olmak lazım :)
corsanın iç mekanı güzel olmuşta buraya getirmez opel türkiye nedense üvey evlat muamelesi gösteriyor çoğu marka türkiye için sanki biz parasını verip almıyormuşuz havasındalar
Tr ye o iç donanımla gelmez denmiş ? neden gelmesin ? ne vaki ? bi ekstra GPS var ? başka bişi yok yanlış görmediysem
94 model GSI larda bile yol bilgisayarı var . Daha önce yazdım Opel burda yada başka forumlarda yerden yere vurulduğu kadar kötü bi araç değil her modelş Alman ruhunu hissetirir.
Son zamanlarda iyi bi tasarım çizgisi tutturdu bence Opel böle devam etsin
+1 ... Zamanında bende aynı hatayı yapmışımdır , ama son bi kaç senedir dikkat ediyorum .Türkçe mizi kullanalım
bu kadar corsa var bakalım kaçı kafayı makyajlıcak
ufak bir tık yeter :D