Daha Tr a donemedim fakat direksyonuma kavustumKutunun uzerinde guzel bir espiri de yapmislar. Actigimda iyi guldum
http://img215.imageshack.us/g/img0598ic.jpg
Ben Italya ya kargolattim clubsport pedal, kablolalar, vites, direksyon, direksyon baglanti aparatlari hep beraber kargo dahil 500eur tuttu. Su an icin yapabilecegim yorum goruntusu inanilmaz guzel![]()
Cogu degerlendirmede G27 den cok daha ustun oldugu soylendi ama gorecegiz![]()
g27 ile aynı fiyat bu aynı zamanda xbox ps3 falan hepsinde kullanılabiliyor dimi ?
şu g25 i satıp direk bunumu alsam yayoksa yanına alsam fazlamı olur diye düşünüyorum bu yaz yurt dışında çıktığımda kendim alıp getiricem buyuk ihtimalle
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
aynen o şekilde yapıcam ozaman bensatar alırım play seat e sok tak kısmınlada uğraşmam
![]()
xbox almadım daha zaten kampanya kolluyorum vaktim var![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Yok ya önemli birşey değil. Ufak bir temas oldu. Burak son virajda geç frenajla uçtu
Onurcan direksiyon hayırlı olsun . Sende bize katıldın çok şükür.
Burak sağolsun standı bugün gönderdi akşama kuracağım. Fotoları eklerim.
Valla direksiyonu Fanatec ten alırsanız kargo ile gönderiyor. Gümrükte kesin kalır. Bana posta yolu ile ulaştığı için sorunsuz geldi.
morruk o ısın sakası,bu kadar acıl olamaz yahu herlde ondan yazdım zaten
bana 100teklif etti,arkadan birisi 150dedi
bak o arkadan gelen teklif güzel dedim
mehmet güzel bir benzetme yaptı yazmiyim şimdi buraya
250'ye nasıl bir benzetme yapar bilemem arttık
onur online giriyomusun?[/QUOTE]
kanka onlıne gırmıyorum daha almadım,kulaklık alıım hdd alıyım bıde odaya tv alıım o zmn gırerım haha kacgun oldu alaalı bılmıyorumda level21mı ne oldu car levelde 4te işte oyle yanı..alt katta oynadıktan sonra odama cıkıp oynayasım gelmyo zaten![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)