Allah rahmet eylesin.
Cok üzücü.
Yakınlarına bassaglıgı. :(
Printable View
Allah rahmet eylesin.
Cok üzücü.
Yakınlarına bassaglıgı. :(
allah rahmet eylesin :(
sabah haberlerde gördüm,üzüldüm :( Allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin
yazık olmuş allah ailesine sevenlerine sabır versin ..
çok üzücü cok acı durumlar bunlar.allah yakınlarına sabır versın allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin...dha nin videosunda alenen gorunuyor gercekten tuylerim diken diken oldu...
Allah Rahmet Eylesin
İyi bir oyuncuydu Allah taksiratını affetsin geride kalanlarına sabır versin.
Çok kötü Allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin
allah rahmet etsin. bu motor olayı çok tehlikeli ya :S
Allah rahmet eylesin. kalanlarına sabır ihsaneylesin...
konu acemi şöför muhabetine döner diye yazıyorum. degil 2 teker 4 teker olsa ne fark eder tank olsa ne farkeder; Hakteala ile arasındaki sözleşmeye kimse karışmasın. günü gelen her kul Rabba dönecektir...
off çok kotuı oldum ya :(
allah rahmet eylesin
2 tekerden gene soğudum ama vazgeçilmiyor nedense ...
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin iyi bir oyuncuydu gerçekten severdim oyunculuğunu.Allah gani gani rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin.. :(
ölümün sebebini bulmuş gazeteler şu alttaki cezalar eminim bir çoğumuzda vardır.
1997 yılında ehliyet alan Onur Bayraktar’ın 2006 yılından bu yana 7 ceza yediği ortaya çıktı. İlk cezasını 2006 yılında “bozuk ışık tertibatıyla yola çıkmak” suçundan ceza kesilen Onur Bayraktar’ın aynı yıl içinde “girilmez yola girmek”, “aşırı hız yapmak” suçlarından ceza yediği öğrenildi. 2010 yılı içinde 2 kez muayenesiz araçla trafiğe çıkmak suçundan ceza kesilen Onur Bayraktar’a ayrıca İzmir ve Bursa’da iki kez aşırı hızla radara yakalandığı için ceza işlemi uygulandığı belirlendi. Onur Bayraktar’ın geçen Eylül ayında İzmir’de yediği trafik cezası sırasında, önceki gece kaza yaparak hayatını kaybettiği motosikleti kullandığı öğrenildi.
allah rahmet eylesin...
Mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.
Allah rahmet eylesin..:(
Allah rahmet eylesin üzücü gerçekten
çok üzüldüm allah rahmet eylesın
Allah rahmet eylesin iyi oyuncuydu üzüldüm...motor araba ne olursa olsun dikkat arkadaşlar aman ya :(
Biri vefat ediyor adamlar haber yapacağız diye yok hızdan ceza yemiş,yok 7cezası varmış zaten diyorlar..Ya biraz şerefli olun it herifler
ölene Allahtan rahmet yakinlarina bassagligi dilerim.ben dhanin linkindeki videoya bakinca orada konusan vatandaslar ambulansin geç geldigi söylüyorlar.ya bir insan hayati bu kadar ucuzmu olur :mad: yaziklar olsun...
allah mekanını cennet eylesın .
Allah rahmet eğlesin.
Umarım kaza MOBESE kameralarının olduğu biryerde falan olmuştur..
şimdi haberlerde izledim çok üzüldüm gerçekten! Böle trafık kazaları ölümlerini duymak çok üzücü Allah rahmet eğlesin,mekanı cennet olsun . . .
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin :( Gazetecilere söyleyecek söz bulamıyorum
Allah rahmet eylesın
Video da arkadasin biri kaza oldugunda daha yerde yuvarlanirken ambulansi aradim tam 1 saat gecti hala gelmedi dedi...Sakami bu ya..1 saatte Istanbul'un orta yerinde ambulans nereden geliyor boyle...
Allah rahmet eylesin...Ailesine sabir versin..Bu cumleyi son 3 gunde 2,kez yineledim...Arkadaslar vazgecin motor sevdanizdan.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :(
Oturuyorlardır bir yerde, tatlı yiyip muhabbet ediyorlardır.. Şahit oldum..
Merter MC Donald's ta yanımda kız arkadaşım varken kaşıntıları tuttu biraz.. Ne bakıyorsun gibilerinden laf etti biraz oynaştık kendileriyle :)
Bu olay hala içimde, 112 Acil Servis'in kendi ambulansı (özel değil) o kıyafetlerle, o araçla istediği heryerde oturup tatlı yiyip kahve içebiliyormu ?
Bu arada iyi bir oyuncuydu, Allah rahmet eylesin.. Mekanı cennet olsun..
...........