Canlı kimdeyse güç ondadır :D
Printable View
arkadaşlar hepinize ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum yorumlarınız için bugün araca bakılacak inşallah..
turbo olan geçen sene dergiye çıkan sanırım 300 küsür hp lerdeydi fiyatı niye uygun :)
Pejo bayiindekini canlı gördüm. Oranın arabasıymış. Diri duruyodu baya.
Fotolarda guzel duruyor, diri bi araca benziyor ama tabi canli olarak gormedigim icin net bi yorum yapamiyorum.
kırmızı 306 da sanruf yok ..ben olsam sırf bu yüzden almam o aracı ..zaten sanıyorum bu yüzden satılmıyordur...kaportasındada çizikler mevcut...ama genel anlamda güzel araç sanruf takıntınız yoksa sahibindendeki 3-5 temiz 306 dan biri...
Bordo Olan GTI Gerçekten Çok Güzel Duruyor Fiyatta Gayet Uygun Uçulmamış Güzel Bir Pazarlıık Yapılarak Alınırsa İyi Olur ;)
bordo gti güzel duruyor ama sanruf olayı sakata bağlıyor...gti yağ ve motor harareti herzaman yüksektedir ..fan 90 küsürlerde açar ..turbo olan fiyatı baya uygun gideride sağlam diye biliyorum..
valla lafım yanlış anlaşılmasında sunroof sıfır araçlarda güzel birşey ancak 10 yaşına dayanmış bi peugeotta sunroof pekte mantıklı gelmiyor aslında. 206gti varken ben sunroofla uğraşmaktan bezmiştim doğrusu, ayağı çıkıyor diğeri kırılıyor, sallanıyor ses yapıyor vs.
206ların ki sorunlu cünkü ondan uğraşmıssın :)
aracım 306 olsaydı problem olmazdı yani :D
sunroofu uçanların çoğu ayakları kırılmış olup sunroofu zaten elle kaldırıp yerinden çıkartabileceğin hal almış olanlar. bende aracı satacağım son zamanlarda telefon kablosuyla bağladım bagaja doğru o şekilde uçmasını engelledim
kırmızı 306 bakıldı araç gerçekten temiz bir araç ama 306 hayallerim biraz daha uzun sürebilir arkadaşlar hepinizin değerli bilgileri için teşekkür ederim konu silinebilir ...