subaru turbosu dediğin galiba td04 bu turbo bu arabalarda gayet werimli oluyo , eğer yeniden motor yapıcaksanız 81mm passat audi 1.8t pistonun takmanızı tavsiye ederim unolarda 1.8 silindir kapağı die bi kapak yok ( mk1 1300 cc , mk2 1400cc ) bu araba mk2 görünümlü mk1 bunun motor kapağı 1.4 üstten egzantrikli tofaşlarla aynı yanlız mk2lerin kapağı biraz değişik alıcı arkadaş parça sıkıntısı çekmeden binebilir tofaş parçası her yerde war alıcı arkadaşa hayırlı olsun
[QUOTE=cgr328;1861956]
Yok yeni motor yapılmıcak. hatta hiç bişi eklenmicek araca böle binilcek. valla subaru turbosu yazmıs adam bende öle dedim arkadaslarım arabayı canlı gördü ama pek motordan anlamazlar. parça konusunda bulamayız dıye korku ıcınde arkadas. ama bende bulunur dıye tahmın edıyorum. da arabanın yanma fln mevzusu varmış o soğuttu bıraz araçtan bizi.
düşünüyoruz...
Burak Karagöz
' BE ' 106 GTİ
motor parça konusunda hiç bi sıkıntı yaşamazssınız bütün üstten egzantrıklı şahin dğan kartalların parçası oluyo aynı motor sadece işletim ve yakıt sistemi farklı
ihale olur bence
Zamaninda bir arkadasimda vardi aynisindan.Kullandigi sure zarfinda cok keyif almisti ve cok kolayca satmisti.Parcalarini kolaylikla buluyordu.Bu aracin durumunu bilmiyorum ama,hobi araci olarak guzel olabilir.
Rica ederim.
Aracı uygun alabılırsenız alın derım.Parça olarak kesinlikle sıkıntı çekmezsiniz.Hatta aksine parçaları da muazzam komik fiyatlarda satılıyor.Yeni baştan motoru komple standart olarak yapıcam dersenız bile harcıyacagınız para taş çatlasın 1500 lira.Biraz da iç dizayn la çok ta keyifli bir araba olur.Kucuk hafıf ve turboluÇok guzel çufluyordu sıpa
![]()
çufluyordu sıpa hahahaha guzel ıfade bayıldım
vay be uno ya bak
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)