User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
48 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Turbo Uno Sorgusu...

emretorlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı The_Doctor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neden acaba ? ne gibi sorunlar çıkarır sizce bize...
    Alıntı badboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç daha önceden bizdeydi.Aydın dan almıştık.Daha sonra adam etmek ıcın kaporta boyaya soktuk fakat ortalama 7-8 ay suren bır kaporta boya donemıne gırdı.Arada boyayı yapan ustanın dukkanı yandı ve bızım aracımız da ıcerıdeydı.Icınde degıl ama dısında yanıklar dan dolayı sıkıntı oldu.Tekrar boya kaporta falan derken işi bitti.Sonrasında arabayı kullanamadan motoru elımıze aldık.İç aksamıda sorun cıkarmaya baslayınca arabadan hepten soguduk.En son arabanın aydında baslayan yolculugu bursada bır arkadasta son buldu.Bıldıgım kadarıyla en son yapılan motor olayı cok ıyı yapılmıs.He bana sorarsan eger 5-6 mılyar gıbı bır paraya alabılırsen al çunku ancak o paralarada satabılırsın.ama 9-10 acıkcası ben vermem.Tabı zevk ssızın para sızın ustadım.
    güzel özetlenmiş

The_Doctor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç daha önceden bizdeydi.Aydın dan almıştık.Daha sonra adam etmek ıcın kaporta boyaya soktuk fakat ortalama 7-8 ay suren bır kaporta boya donemıne gırdı.Arada boyayı yapan ustanın dukkanı yandı ve bızım aracımız da ıcerıdeydı.Icınde degıl ama dısında yanıklar dan dolayı sıkıntı oldu.Tekrar boya kaporta falan derken işi bitti.Sonrasında arabayı kullanamadan motoru elımıze aldık.İç aksamıda sorun cıkarmaya baslayınca arabadan hepten soguduk.En son arabanın aydında baslayan yolculugu bursada bır arkadasta son buldu.Bıldıgım kadarıyla en son yapılan motor olayı cok ıyı yapılmıs.He bana sorarsan eger 5-6 mılyar gıbı bır paraya alabılırsen al çunku ancak o paralarada satabılırsın.ama 9-10 acıkcası ben vermem.Tabı zevk ssızın para sızın ustadım.
    Çok teşekkürler bu biraz etkileyici oldu bizde. fiyat olarak sizin sölediklerinizin ortasında olan bi fiyat. ama nyse ben arkadasıma gerekeni sölerim. tşkler tkrar
    Burak Karagöz

' BE ' 106 GTİ

DeNNis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracı yapan ustalardan birinin nicki 1jz, kendisine ulaşıp bilgi alabilirsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracı yapan ustalardan birinin nicki 1jz, kendisine ulaşıp bilgi alabilirsin.
    Kötü Bilgi Verilmez Sanırım Aracın Sahibi Yapanın Kankasıymış
    Burak Karagöz

' BE ' 106 GTİ

DeNNis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onun için bişey diyemem

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu aracı çok sevdiğim bir arkadaşıma alıcaz allah izin verirse. tanıyan eden varmı bu aracı. bilgisi olan. Turbo uno subaru ımp. turbosu bmw piston vs vs.
    yorumlarınızı bekliyorum.

Satıcının Yazısı

"aracım orjinal fabrikasyon turboludur fakat aracımın motor aksamında ufaktefek degişiklikler yaptık diger uno turbolardan farklıdır bmw piştonları subaru turbosu 1.8 silindir kapagı rezing debriyaj seti 550 cc enjektörler aracın motoru orjinal turbo oldugu için sorunsuzdur şuan aracımın motoru yapılalı 550 km oldu rodaj aşamasındadır gelen görür biner kullanır istedigi ustayada gösterebilir aracımda kaliteli cihazlardan oluşan müzik sistemi vardır muaynesinide yeni yaptırdım ve sorunsuz geçti alıcı arkadaşa hayırlı olsun"

subaru turbosu dediğin galiba td04 bu turbo bu arabalarda gayet werimli oluyo , eğer yeniden motor yapıcaksanız 81mm passat audi 1.8t pistonun takmanızı tavsiye ederim unolarda 1.8 silindir kapağı die bi kapak yok ( mk1 1300 cc , mk2 1400cc ) bu araba mk2 görünümlü mk1 bunun motor kapağı 1.4 üstten egzantrikli tofaşlarla aynı yanlız mk2lerin kapağı biraz değişik alıcı arkadaş parça sıkıntısı çekmeden binebilir tofaş parçası her yerde war alıcı arkadaşa hayırlı olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=cgr328;1861956]
    Bu aracı çok sevdiğim bir arkadaşıma alıcaz allah izin verirse. tanıyan eden varmı bu aracı. bilgisi olan. Turbo uno subaru ımp. turbosu bmw piston vs vs.
    yorumlarınızı bekliyorum.

Satıcının Yazısı

"aracım orjinal fabrikasyon turboludur fakat aracımın motor aksamında ufaktefek degişiklikler yaptık diger uno turbolardan farklıdır bmw piştonları subaru turbosu 1.8 silindir kapagı rezing debriyaj seti 550 cc enjektörler aracın motoru orjinal turbo oldugu için sorunsuzdur şuan aracımın motoru yapılalı 550 km oldu rodaj aşamasındadır gelen görür biner kullanır istedigi ustayada gösterebilir aracımda kaliteli cihazlardan oluşan müzik sistemi vardır muaynesinide yeni yaptırdım ve sorunsuz geçti alıcı arkadaşa hayırlı olsun"

subaru turbosu dediğin galiba td04 bu turbo bu arabalarda gayet werimli oluyo , eğer yeniden motor yapıcaksanız 81mm passat audi 1.8t pistonun takmanızı tavsiye ederim unolarda 1.8 silindir kapağı die bi kapak yok ( mk1 1300 cc , mk2 1400cc ) bu araba mk2 görünümlü mk1 bunun motor kapağı 1.4 üstten egzantrikli tofaşlarla aynı yanlız mk2lerin kapağı biraz değişik alıcı arkadaş parça sıkıntısı çekmeden binebilir tofaş parçası her yerde war alıcı arkadaşa hayırlı olsun

Yok yeni motor yapılmıcak. hatta hiç bişi eklenmicek araca böle binilcek. valla subaru turbosu yazmıs adam bende öle dedim arkadaslarım arabayı canlı gördü ama pek motordan anlamazlar. parça konusunda bulamayız dıye korku ıcınde arkadas. ama bende bulunur dıye tahmın edıyorum. da arabanın yanma fln mevzusu varmış o soğuttu bıraz araçtan bizi.
    düşünüyoruz...
    Burak Karagöz

' BE ' 106 GTİ

nitrO_Oxide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tahmin ettiğim araç

VTİ1035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla araç yıprak ve yorgun duruyo...
    bence

maxpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende pek beğenmedim fotolardan

bence de bulaşmayın, satılması çoooook zor

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor parça konusunda hiç bi sıkıntı yaşamazssınız bütün üstten egzantrıklı şahin dğan kartalların parçası oluyo aynı motor sadece işletim ve yakıt sistemi farklı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ihale olur bence

Sebring - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zamaninda bir arkadasimda vardi aynisindan.Kullandigi sure zarfinda cok keyif almisti ve cok kolayca satmisti.Parcalarini kolaylikla buluyordu.Bu aracin durumunu bilmiyorum ama,hobi araci olarak guzel olabilir.

zıpzıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zevk alıcagınız bir araçtır uno ve cogu araçlara şaka yapabilirsiniz =)
    JoYTeaM

Hector - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cem yaptı guzel oldu nıye bılıyorum

badboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok teşekkürler bu biraz etkileyici oldu bizde. fiyat olarak sizin sölediklerinizin ortasında olan bi fiyat. ama nyse ben arkadasıma gerekeni sölerim. tşkler tkrar
    Rica ederim.
    Aracı uygun alabılırsenız alın derım.Parça olarak kesinlikle sıkıntı çekmezsiniz.Hatta aksine parçaları da muazzam komik fiyatlarda satılıyor.Yeni baştan motoru komple standart olarak yapıcam dersenız bile harcıyacagınız para taş çatlasın 1500 lira.Biraz da iç dizayn la çok ta keyifli bir araba olur.Kucuk hafıf ve turbolu Çok guzel çufluyordu sıpa

Ayaz_renat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çufluyordu sıpa hahahaha guzel ıfade bayıldım

chare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pişton
    rezing debriyaj
    suparı turbo
    uahusahuhauhauh

V.İ.P
    Misafir
    vay be uno ya bak

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)