araç gayet güzel gidiyo şuan bursa da görüyoruz.önceki akibiyetini bilemicem tabiki.Motorunu bursa da Cem Usta yaptı.
Printable View
araç gayet güzel gidiyo şuan bursa da görüyoruz.önceki akibiyetini bilemicem tabiki.Motorunu bursa da Cem Usta yaptı.
Burak böyle aracları nerden buluyosunuz.
işiniz yokta iş arıyosunuz...
o hayırlı olsun.nerden aldınız???
nasıl arac seninkide sıkıntı yaratmış heralde birader söyledi bişeyler yatıyomu???
Evet abicim. conta yaktım. yakıncada bi kaç parça sipariş ettik yurtdısından. yükleyip çıkartıcam. 1 hafta sonra hazırım :D
205 LOADİNG :D
bu arada ankaradan aldık abi araba gayet güzel kazası falan yok temiz araba.
geçmiş olsun.daha dikkatli olursun bundan sonra inşallah.
hayırlı olsun kazasız belasız...
Olsun be abi dikkatsizliğim hayırlara vesile oldu :D
araç bursada giderini bilmem yürürken görmedim fakat kasa olarak temiz bir araç oldugunu söyleyebilirim
arkadaşlar konuyu okudum eyw.da ben çok gezdim arabayla,hani benim diyen çok arabayıda hırpaladı ilanı veren arkadaşım araba alip satıyo bunuda şaka olsun diye yapmıştı onu yazdıkları kendi uydurduu değil tamircisinin söylediği neyse konu hoş olmamış siteye üye olduumdan beri zaten bu tarz şeylerden hiç hoşlanmadım aynı şey benim arabamada olmuştu 6 ay uğraşıp yaptıım ve kimsenin kötü yorum yapmadığı arabama normalden fazla para çekiyorum diye t...k konusu olmuştu(siteye üye olduumu bilmeden) sonuç olarak ben arabayı o paraya sattım ,bu site yıllardır var ve çok fazla üyesi var aracın sahibide siteye üye normal kullanıcı yada moderatör arkadaşlar bi araç hakkında yorum yaparken gerçekten çok dikkatli olmalı herkes sizin sahip olduunuz bilgiye sahip olamayabilir ve bu insanı-arabasını genel kültürünü-sorgulayabilme hakkı vermez.