|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: NoN
|
telekomdan kablosuz modem almıştık geçende kurmaya çalıştım şifre falan gir dedi girdim ancak sürekli farklı şifre istedi bende not etmedim ve yaklaşık 1 ay geçti hatırlamıyorum girdiğim şifresini falan nasıl kurulum yapıcaz şimdi şifre falan istiyor modem markası zyxel
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: MK2b mJET
|
Modemin arayüzüne girerken sordugu şifreyi hatırlamıyorsanız resetleyin modemi...Kullanıcı adı-şifre bölümüne admin-ttnet yazın cok yüksek ihtimal bu sekildedir sifre
Kullanıcı adı: admin Şifre: ttnet __________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: citröen saxo
|
ttnet te arayüze gelince direk tamama basıp giriyorsun şifre kısımları boş kalacak
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: AurisD-4D,Golf V TSI, Clio Symbol 1.2
|
kendiniz şifre belirlediyseniz ve onu unuttuysanız modeme reset atmanız gerekli.
Arka tarafında on/off tuşunun yanında ufak iğne ucunun girebileceği bir delik vardır. Oraya 3sn ya da arka arkaya 3 kez basarak modeme reset atacaksınız. Kitapçıkda yazan şifreye: Kullanıcı adı: admin Şifre: ttnet veya Kullanıcı adı: admin Şifre: admin Olarak giriş yapacaksınız ve şifreleri yeniden belirleyeceksiniz. __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: NoN
|
arkadaşlar hepinize yardımlarınızdan ötürü çok teşekkür ediyorum sorun hele şükür çözülebildi.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |